text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Werkblad wit

Werkblad wit

Een wit werkblad, oftewel een wit aanrechtblad of keukenblad, is een ideaal voorbeeld van een tijdloze aankoop, die ook nog een stijlvol is. Vanwege de witte kleur ziet u vuil of gemorst eten of drinken snel liggen. Naast stijlvol is een wit aanrechtblad dus ook enorm praktisch. U kunt de witte werkbladen ook als bureau of werkbank gebruiken.

Bent u opzoek naar een werkblad in een andere kleur? Bekijk dan ons volledige keuken werkblad assortiment.

Eigenschappen werkblad wit

De witte werkbladen zijn gemaakt van spaanplaat en zijn een ieder aan de voorzijde afgerond. Voor een optimale bescherming is gebruikgemaakt van een backingfolie en zogeheten hotmelt-laag. Deze beschermen het witte werkblad tegen vocht en maken het krasbestendig. Verder hebben de werkbladen een strakke vormgeving.

Wit werkblad kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u een wit werkblad kopen bij PontMeyer? Kijk rond in ons ruime assortiment aan witte werkbladen en andere materialen om uw keuken mee af te werken. Maak vervolgens eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.