text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

RVS keukenblad

0 producten gevonden

RVS keukenblad

Een RVS keukenblad is een duurzaam werkblad met een industriële uitstraling. Het is een echte blikvanger en oogt professioneel. Roestvrijstaal is eenvoudig te onderhouden, hittebestendig en beschadigd niet snel. Een RVS werkblad is daardoor zowel geschikt voor intensief gebruik thuis, als in een horecagelegenheid.

Het RVS blad is afgewerkt met een wafelstructuur, waardoor de werkbladen beter tegen de hitte bestand zijn. Zo wordt voorkomen dat het blad bol of hol komt te staan.

Alle RVS keukenbladen zijn verkrijgbaar met spoelbak. De spoelbakken zijn naadloos in het werkblad gelast. U vindt de volgende afmetingen in ons assortiment:

Bent u opzoek naar meer dan alleen een keukenblad? Bekijk dan ons gehele keuken assortiment. Hier vindt u complete keuken, spoelbakken en keukenkastjes.

RVS keukenblad kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u een RVS keukenblad kopen bij PontMeyer kopen? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan RVS werkbladen en andere keukenbladen. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste RVS bladen voor u op voorraad.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.