text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Eiken werkblad

Eiken werkblad

Een eiken werkblad geeft uw keuken een elegante en tijdloze uitstraling. Een eiken werkblad is niet alleen geschikt als werkblad, maar ook als keukenblad, tafelblad of traptreden. De eiken bladen van PontMeyer zijn van hoge kwaliteit. Ze moeten tenslotte bestand zijn tegen dagelijks intensief gebruik.

De eiken werkbladen, oftewel eiken keukenbladen, zijn massief verlijmd en opgebouwd uit gelamineerde en gevingerlaste massieve lamellen. Hierdoor heeft het eiken werkblad geen kwasten, andere oneffenheden en is het ongevoelig voor het kromtrekken van het hout. Dit maakt het blad sterk en stabiel.

Bent u opzoek naar een ander werkblad? Naast eiken werkbladen heeft PontMeyer ook andere werkbladen, zoals werkbladen van beukenhout.

Verschillende soorten eiken bladen

Het eiken werkbladen assortiment bestaat uit verschillende kwaliteitsklassen: klasse A, klasse B en klasse C. Zo vallen rustiek geschuurde werkbladen in klasse C en de geschuurde werkbladen in klasse A of B.

De kwaliteitsaanduiding van massief verlijmde meubelpanelen ziet er als volgt uit:

  • A) Egaal van kleur. Geen knoesten en geen kernhout toegestaan.
  • B) Kleurnuances zijn beperkt toegestaan. Knoesten en kernhout kunnen aanwezig zijn.
  • C) Rustiek, grote kleurnuances zijn toegestaan. Knoesten en kernhout zijn aanwezig.

FSC-gecertificeerd eiken werkblad

Alle eiken bladen, zoals eiken keukenbladen en eiken tafelbladen, van PontMeyer bestaan uit 100% gecertificeerd FSC-gecertificeerd hout. FSC-gecertificeerd hout komt uit verantwoord beheerde bossen, waar rekening gehouden wordt met de bossamenstelling, kaprijpheid en jaarlijkse aanwas. Hierdoor is het bos in staat zichzelf op natuurlijke wijze te herstellen. PontMeyer koopt zoveel mogelijk FSC-gecertificeerd hout in. Op die manier stimuleren wij verantwoord bosbeheer wereldwijd.

Eiken werkblad kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u een eiken werkblad kopen bij PontMeyer kopen? Kijk eens rond in ons ruime assortiment van eiken bladen en andere werkbladen. Maak vervolgens eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste eiken werkbladen voor u op voorraad.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.