text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Beuken werkblad

Beuken werkblad

Een beuken werkblad is massief verlijmd en opgebouwd uit gelamineerde en gevingerlaste massieve lamellen. Het massief beuken werkblad heeft een natuurlijke en chique uitstraling. Daarnaast zijn alle werkbladen van PontMeyer van hoge kwaliteit. Ze moeten tenslotte bestand zijn tegen dagelijks intensief gebruik. Beuken werkbladen zijn ideaal als keuken- of bureaublad, maar ook te gebruiken voor het maken van een tv- of badkamermeubel. Daarnaast kunnen ze ook dienen als traptreden of vensterbank.

Naast beuken werkbladen vindt u in het assortiment van PontMeyer ook andere werkbladen, zoals eiken werkbladen.

Verschillende massief beuken werkbladen

De massief beuken werkbladen zijn beschikbaar in verschillende kwaliteitsklassen. Kwaliteitsklasse A en B worden ook wel aangeduid met de term ‘geschuurd’ en kwaliteitsklasse C met de term ‘rustiek geschuurd’.

De kwaliteitsaanduiding van massief verlijmde beuken werkbladen ziet er als volgt uit:

  • Kwaliteitsklasse A - Egaal van kleur, geen knoesten en geen kernhout toegestaan.
  • Kwaliteitsklasse B - Kleurnuances zijn beperkt toegestaan. Knoesten en kernhout kunnen aanwezig zijn.
  • Kwaliteitsklasse C - Rustiek, grote kleurnuances zijn toegestaan. Knoesten en kernhout zijn aanwezig.

FSC-gecertificeerd beuken werkblad

De massief beuken werkbladen van PontMeyer bestaan uit 100% FSC-gecertificeerd hout. Dit hout komt uit verantwoord beheerde bossen, waar rekening gehouden wordt met de bossamenstelling, kaprijpheid en jaarlijkse aanwas. Dit stelt het bos instaat zichzelf op natuurlijke wijze te herstellen. PontMeyer koopt zoveel mogelijk FSC-gecertificeerd hout in. Op die manier stimuleren wij verantwoord bosbeheer wereldwijd.

Beuken werkblad kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u een beuken werkblad kopen bij PontMeyer kopen? Kijk eens rond in ons ruime assortiment van beuken werkbladen en andere werkbladen. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.