text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Gipsplaten badkamer

Gipsplaten badkamer

Aangezien de badkamer een vochtige ruimte is, wordt geadviseerd hier gebruik te maken van vochtwerende gipsplaten. Een vochtwerende gipsplaat wordt ook wel een watervaste gipsplaat genoemd en zijn te herkennen aan de groene kleur. Deze platen zijn behandeld met een waterwerend product. Hierdoor dringt het vocht dringt niet door in de gipsplaten, waardoor schimmels zich niet in de plaat kunnen nestelen.

Gipsplaten voor het plafond van de badkamer

Om een strak en naadloos badkamer plafond te creëren, maak je gebruik van een waterkerende gipsplaat met afgeschuinde kant. Bij gebruik van vochtwerende gipsplaten met een afgeschuinde kant zijn namelijk de naden en voegen na afwerking niet meer zichtbaar.

Badkamer gipsplaten kopen bij PontMeyer

Wil je badkamer gipsplaten kopen bij PontMeyer? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en jouw gipsplaten voor de badkamer bestellen. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en wordt wekelijks op de hoogte gesteld van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.