text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Brandwerende gipsplaat

7 producten gevonden

Brandwerende gipsplaten

Brandwerende gipsplaten hebben een verhoogde brandwerendheid dankzij de kern die verzwaard is met extra glasvezels. In ons assortiment vind je brandwerende gipsplaten van fermacell®, voorzien van een KOMO-certificaat en variërende brandwerendheden van 30 tot 120 minuten. De platen zijn gemakkelijk te bevestigen met gipsplaatschroeven zonder dat hier speciale gereedschappen voor nodig zijn.

Op zoek naar gipsplaten die zowel brandwerend zijn als geluidsoverlast tegengaan? Bekijk ook ons aanbod geluidsisolerende gipsplaten en stucplaten.

Toepassing van brandwerende gipsplaten

Brandwerende gipsplaten zijn geschikt wanneer er een zeer hoge brandwerendheid vereist is. Bijvoorbeeld bij het maken van een brandwerende wand of brandwerend plafond. De gipsplaten zijn geschikt voor woning- en utiliteitsbouw in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

De brandwerende gipsplaten kunnen eenvoudig bevestigd worden aan plaatmateriaal of rachelwerk. Bekijk ook ons assortiment houten balken voor het beste rachelwerk.

Afmetingen brandwerende gipsplaten

De brandwerende gipsplaten bieden we aan in verschillende afmetingen. In ons assortiment vind je de afmetingen:

  • 1500 x 1000 x 10 mm
  • 1500 x 1000 x 12,5 mm
  • 2600 x 1200 x 10 mm
  • 2600 x 1200 x 12,5 mm
  • 2600 x 1200 x 15 mm

Brandwerende gipsplaten kopen bij PontMeyer

Log in om de prijzen van de brandwerende gipsplaten in te zien of maak in twee gemakkelijke stappen een account aan bij ons. Vervolgens kun je de prijzen inzien en de juiste brandwerende gipsplaten bestellen. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en wordt wekelijks op de hoogte gesteld van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.