text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Kleuromschrijving
Merk
Filter 48 resultaten

Velux tuimelvenster

48 producten gevonden

Velux tuimelvenster

Een Velux tuimelvenster creëert een grote hoeveelheid daglicht in huis. Een tuimelvenster van Velux is, dankzij het handvat aan de bovenzijde, ideaal voor ruimtes met een laag plafond of ruimtes waarbij de ramen laag geplaatst zijn. Doordat de handgreep van het tuimelvenster zich aan de bovenzijde begeeft is het raam gemakkelijk te openen als deze zich dicht bij de grond begeeft. De vensters openen naar buiten toe, waardoor het plaatsen van meubels onder het raam geen enkel probleem is.

Een Velux tuimelvenster zorgt in een handomdraai voor een stroom van frisse lucht, omdat de handgreep van het tuimelvenster tevens dienst doet als ventilatierooster. Hierdoor zorgt de ventilatieopening voor een toevoer van frisse lucht, ondanks dat het raam gesloten is.

Velux uitzettuimelvenster

Bij een Velux uitzettuimelvenster bevinden de scharnieren zich aan de bovenzijde en de handgreep zich aan de onderzijde van het venster. Het uitzettuimelvenster kan traploos worden uitgezet tot 45° ten opzicht van de dakhelling. Ook kan het venster vergrendeld worden in een kierstand. Voor meer informatie hierover adviseren we je contact op te nemen met onze klantenservice of één van onze vestigingen.

Velux tuimelvenster kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je een Velux tuimelvenster kopen bij PontMeyer? Kijk dan rond in ons ruime assortiment. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel jouw bestelling. Wij hebben de meeste vensters op voorraad.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.