text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

VELUX INTEGRA®

26 producten gevonden

VELUX INTEGRA® is een innovatieve oplossing voor het op afstand bedienen van jouw dakramen. Niet alleen de dakvensters zijn op afstand bedienbaar, maar ook de raamdecoratie en zonwering. In één druk op de knop kun je het dakraam openen, sluiten of een positie daar tussenin bepalen. Dankzij deze smart living techniek bieden de elektrische VELUX® dakramen ultiem wooncomfort.

VELUX INTEGRA® dakramen worden geleverd met wandbediening, waarmee je de dakramen eenvoudig bedient. Ook zijn de dakramen uitgerust met regensensoren, zodat bij regenval het raam automatisch sluit en op ventilatiestand gaat. Hierdoor kun je altijd je woning ventileren zonder dat je interieur nat regent.

Twee soorten VELUX INTEGRA® dakramen

Ons VELUX INTEGRA® assortiment bestaat uit twee verschillende soorten dakramen: een tuimelvenster en een uitzet tuimelvenster. Het voordeel van het uitzet tuimelvenster is dat deze naar buiten toe opent, waar een gewoon tuimelvenster gedeeltelijk naar binnen kantelt. Beide dakramen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en soorten beglazing. Zo kun je voor de binnenzijde kiezen uit een grenenhout of kunststof afwerking. Aan de buitenzijde kun je ook nog kiezen voor aluminium, koper of zink.

VELUX INTEGRA® kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van de VELUX INTEGRA® dakramen? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste elektrische dakramen bestellen. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en wordt wekelijks op de hoogte gesteld van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.