text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Velux GGU

22 producten gevonden

VELUX kunststof dakraam

Voor verschillende soorten VELUX kunststof dakramen, ook wel VELUX GGU genoemd, ben je bij PontMeyer aan het juiste adres. Bij de VELUX kunststof dakramen zitten de scharnieren in het midden, waardoor de dakramen toepasbaar zijn bij dakhellingen tussen de 15° en 90°.

Het raamkozijn is gemaakt van PEFC-gecertificeerd hout en voorzien van een kunststof beschermlaag. Dit maakt deze dakramen uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, zoals keukens en badkamers.

Verschillende maten VELUX kunststof dakraam

In ons assortiment bieden we verschillende maten kunststof dakramen aan. Je vindt onder andere de onderstaande modellen in ons assortiment:

  • VELUX GGU SK06
  • VELUX GGU MK04
  • VELUX GGU CK02
  • VELUX GGU UK04
  • VELUX GGU MK08

Op zoek naar bijpassende raamdecoratie? Bekijk ook ons aanbod aan VELUX rolgordijnen en VELUX horren.

Velux kunststof dakraam kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van de VELUX kunststof dakramen? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste kunststof dakramen bestellen. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en wordt wekelijks op de hoogte gesteld van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.