text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

VELUX hor

0 producten gevonden

Velux hor

Een Velux hor is een handmatige insectenhor die lucht en licht binnenlaat, maar insecten buiten houdt. De dakraam hor is eenvoudig te installeren en te bedienen. Daarnaast kan de hor ook gecombineerd worden met andere Velux raamdecoratie, zoals een Velux rolgordijn. De Velux hor wordt op de interieurafwerking geplaatst in plaats van op het dakraam zelf. Dankzij het duurzame en transparant fijnmazige gaas, wordt het uitzicht niet belemmerd.

De hoogwaardige kwaliteit van Velux

Velux staat bekend om haar producten van hoogwaardige kwaliteit. De horren zijn gemaakt van duurzaam materiaal en hebben drie jaar garantie. Met de verschillende Velux producten creëer je de gewenste hoeveelheid daglicht en frisse lucht voor een comfortabele leefomgeving.

Voordelen van Velux horren

De Velux horren zijn:

  • Eenvoudig te installeren
  • Simpel te gebruiken door de handmatige bediening
  • Nauwelijks zichtbaar door de transparante stof
  • In het geheel te openen of te sluiten en te vergrendelen
  • Netjes weggewerkt in de dunne cassette
  • Gecoat met insectenwerende PVC
  • Modern, door het strakke witte design
  • Makkelijk op te rollen indien ze niet in gebruik zijn

Indien je niet gemakkelijk bij de bovenkant van het systeem kunt, is er de mogelijkheid om een extra bedieningsstang te bestellen. Hiermee kan je moeiteloos hooggeplaatste horren openen en sluiten.

Soorten Velux horren

Een Velux dakraam hor komt in vele maten. Meet daarom jouw dakraam op om te weten welk formaat insectenhor je voor jouw dakraam nodig hebt. Of je nou op zoek bent naar de Velux hor SK06 of Velux hor CK02, bij PontMeyer vind je een breed assortiment aan Velux insectenhorren.

Velux hor kopen bij PontMeyer

Heb je de juiste Velux hor gevonden? Bestel jouw Velux hor dan eenvoudig en snel online via onze webshop. Kun je onze prijzen niet inzien? Maak dan in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Daarna kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste hor voor jouw Velux dakraam kopen.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.