text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Velux raamdecoratie

Velux raamdecoratie

Naast dakvensters, dakkapellen en losse Velux onderdelen bieden wij ook Velux raamdecoratie aan. Zo vind je altijd bijpassende Velux accessoires voor het mooiste eindresultaat. Of het nu om zonwering gordijnen of andere raambekleding gaat, PontMeyer heeft de juiste oplossing. Bekijk het gehele aanbod aan Velux raamdecoratie bij PontMeyer.

Velux dakraam gordijnen

Velux biedt een brede selectie aan dakraam gordijnen aan. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen welke worden aangegeven in maatcodes. Zo heeft Velux rolgordijnen voor de GGL SK06, maar ook GGL MK04 rolgordijnen. Naast de verschillende maten, vind je in ons assortiment de Velux rolgordijnen in drie standaardkleuren: zwart, grijs en wit. Staat de benodigde maat of kleur er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dan kijken we samen naar een oplossing.

Velux raamdecoratie kopen bij PontMeyer

Heb je de juiste Velux raamdecoratie gevonden voor jouw dakramen? Bestel de raamdecoratie dan eenvoudig en snel online via onze webshop. Kun je onze prijzen niet inzien? Maak dan in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en jouw Velux raamdecoratie bestellen.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.