spring voorbij de navigatie
{{stentor.needs-javascript}}

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Amsterdam Zuidoost

Adres

Van der Madeweg 16a+b
1099 BT Amsterdam

Contact

tel: 020-5926600
amsterdamzuidoost@pontmeyer.nl

Open

maandag t/m vrijdag: 07.00 tot 17.00 uur
zaterdag: 07.00 tot 15.00 uur

 Dé houthandel en bouwmarkt voor de regio Amsterdam, Amstelveen, Duivendrecht, Diemen en Abcoude. PontMeyer is de grootste houthandel in Amsterdam, én daarbuiten. Naast de vestiging in Amsterdam Zuidoost heeft PontMeyer in Amsterdam ook vestigingen aan de Rigakade en het Zeeburgerpad. Onze vestigingen leveren aan iedereen die (ver)bouwt, particulier en professioneel de beste materialen tegen groothandels prijzen. Maak direct een online account aan of log in om prijzen te zien.

Groothandelsprijzen

PontMeyer kan grote partijen hout en bouwmateriaal leveren tegen scherpe prijzen. Als u ook goedkoop hout en bouwmateriaal wilt kopen, maak dan een account aan. U kunt dan direct de prijzen van onze materialen inzien. Dit vraagt weinig van uw tijd: u kunt zich binnen een minuut online registreren. Voor grote projecten kunt u bij ons een offerte aanvragen.

PontMeyer heeft ook regelmatig acties en aanbiedingen die online te bestellen zijn. Kijk hiervoor op de website of informeer bij uw vestiging.

 Vakkennis en service

In onze houthandel en bouwmarkt PontMeyer vindt u onze vakkundige medewerkers die u graag over het gebruik en toepassingen van hout en bouwmaterialen vertellen. Wij kunnen plaatmateriaal direct voor u op maat zagen. Daarnaast zijn veel meer bewerkingen mogelijk. Informeer bij uw verkoper. Ook op het gebied van bouwmaterialen kunnen we u adviseren. Zo helpen wij u graag met het berekenen van het verbruik voor gevelstenen, combinatievloeren en dakpannen. Ook bieden wij maatwerk oplossingen voor dakelementen, funderingsbalken, deuren, EPDM dakbedekking en nog veel meer!

Online bestellen

Voor elke aannemer en klusser is er de mogelijkheid om online te bestellen. U vindt hier ruim 20.000 artikelen, die u makkelijk kunt online kunt kopen. In onze webshop vindt u meer informatie over het product of de voorraden van de artikelen. U kunt meerdere projecten aanmaken en uw favorieten artikelen per project opslaan. Als u bent ingelogd ziet u uw eigen prijzen. Daarnaast kunt u zelf een leverdatum kiezen en veilig online bestellen en betalen via iDEAL of op rekening.

Bereikbaarheid

PontMeyer Amsterdam Zuid-Oost is uitstekend bereikbaar vanuit Amsterdam, Amstelveen, Duivendrecht, Diemen en Abcoude. Kom langs in ons drive-in afhaalcentrum of neem contact op voor meer informatie.

Bekijk onze actuele acties

 

 


Volg ons ook op: