text.skipToContent text.skipToNavigation

Pontmeyer Den Bosch

Adres

Zandzuigerstraat 21-22
5222 AH Den Bosch

Route naar de vestiging 073-6415800

denbosch@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel online

Om uw bezoek aan onze vestiging nog soepeler te laten verlopen, kunt u alvast online bestellen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw materiaal op voorraad ligt op het moment van afhalen bij de vestiging. Wij helpen u met het pakken en inladen van de bestelde goederen.
Log in om prijzen te zien

Groothandel

Drive-in

Team

Voor vele jaren is PontMeyer Den Bosch dé houthandel en bouwmarkt van de regio Den Bosch, Rosmalen, Oss, Schijndel, Vught, Boxtel, Zaltbommel, Vlijmen, Drunen en Rietveldenweg. U vindt een zeer ruim assortiment van naaldhout, hardhout, tuinhout, verduurzaamd hout, plaatmateriaal, bouwmaterialen, ijzerwaren, gereedschappen en stenen.

Groothandelsprijzen

Bij PontMeyer Den Bosch kunt u een scherpe prijs verwachten voor uw hout en bouwmaterialen. Wilt u onze prijzen inzien? Maak dan een account aan. Heeft u een groot project? Dan kunt u een offerte aanvragen.

Vakkennis en service

Door de vernieuwde inrichting van houthandel en bouwmarkt PontMeyer Den Bosch is er een open balie met kantoor gekomen. Hierdoor heeft u altijd direct contact met de baliemedewerkers. In de vestiging vindt u een zeer persoonlijke en leuke sfeer. De verkoopmedewerkers weten goed in te spelen op uw situatie en bieden advies op maat. Daarnaast is het mogelijk om in de vestiging plaatmateriaal op maat te laten zagen.

De kennis over de producten is zeer uitgebreid. Daarnaast hebben wij goed contact met onze leveranciers die, mocht het nodig zijn, u ook nog kunnen ondersteunen.

Drive-in afhaalcentrum

In de vestiging PontMeyer Den Bosch vindt u een drive-in met een breed assortiment, waar u de artikelen droog in uw auto kunt laden. De medewerkers helpen u graag met inladen, zodat u weer zo snel mogelijk verder kunt met uw klus.

Online bestellen

Voor elke aannemer en klusser is er de mogelijkheid om online te bestellen. U vindt hier ruim 20.000 artikelen, die u makkelijk online kunt kopen. In onze webshop vindt u meer informatie over het product of de voorraden van de artikelen. U kunt meerdere projecten aanmaken en uw favoriete artikelen per project opslaan. Als u bent ingelogd, ziet u uw eigen prijzen. Daarnaast kunt u zelf een leverdatum kiezen en veilig online bestellen en betalen via iDEAL of op rekening.

Showroom

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Den Bosch heeft een kleine showroom met showpanelen van gevelbekleding systemen en UPM composiet vlonderplanken.

Bereikbaarheid

Op de Zandzuigerstraat 21-22 vindt u houthandel en bouwmarkt PontMeyer Den Bosch. Komt u vanaf de A59? Dan kunt u bij knooppunt Empel eraf.