text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Betonplex antislip

Betonplex antislip platen zijn multi-inzetbare platen die aan de bovenzijde zijn afgewerkt met een motief. Hierdoor biedt de plaat meer grip. De antislip platen worden vooral gebruikt als vloeren voor paardentrailers, bestelbussen en tribunes, maar ook als bodem in aanhangers of voor het bouwen van speeltoestellen.

In ons assortiment vind je zowel antislip betonplex van berken- als grenenhout. Alle platen kunnen worden toegepast als vloerplaten en zijn voorzien van een FSC of PEFC keurmerk. De platen zijn verkrijgbaar in twee motieven: honingraat en geweven.

Afmetingen antislip betonplex

Ben je op zoek naar betonplex antislip in een bepaalde dikte? Bij ons kies je uit antislip betonplex van verschillende diktes. Koop bijvoorbeeld antislip betonplex van 18 mm. Of ga voor een dikte van bijvoorbeeld 9 mm of 12 mm. Daarnaast zijn de platen er in drie afmetingen:

  • 1250x2500 mm
  • 2500x1250 mm
  • 3050x1530 mm

Zit de juiste afmeting er niet bij? Neem dan contact op met de klantenservice of bekijk onze plaat op maat pagina voor meer informatie.

Betonplex antislip kopen bij PontMeyer

Wil je betonplex antislip platen kopen? Om de prijzen in te kunnen zien, maak je in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. Plaats daarna gemakkelijk je bestelling online. Heb je vragen over ons assortiment aan antislip betonplex platen of behoefte aan advies? Breng dan een bezoek aan één van onze vestigingen of neem contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag verder!