text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

RVS schroeven

22 producten gevonden

PontMeyer heeft meerdere mogelijkheden als het gaat om RVS schroeven. RVS staat voor Roest Vast Staal. Deze schroeven zijn gemaakt van een legering van ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Dit maakt dat deze schroeven aanzienlijk minder vatbaar zijn voor corrosie. Zeker voor buiten toepassingen worden deze veel gebruikt. Als u meer wil weten over RVS schroeven lees dan verder.

Toepassing RVS schroeven

Zoals hierboven aangegeven worden RVS schroeven voornamelijk voor buiten toepassingen gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan tuinhout zoals Douglas hout, of hardhout. Met betrekking tot toepassingen kunt u denken aan schuttingen, maar ook houten vlonderplanken. Voor houten vlonderplanken zijn er speciale RVS schroeven in het assortiment. Voorboren is bij deze toepassingen zeker aan te raden. Dit maakt de kans aanzienlijk kleiner dat het hout gaat splijten.

Soorten RVS schroeven

Binnen de RVS schroeven zijn ook weer verschillende mogelijkheden. Uiteraard zijn er verschillende maten en diktes, maar ook in de kop zijn verschillen. Zo zijn er de torx schroeven en kan de schroef een bolle kop of een platte kop hebben. Een nadeel van RVS schroeven is wel dat ze minder sterk zijn dan bijvoorbeeld de verzinkte schroeven.

RVS schroeven kopen bij PontMeyer

Binnen PontMeyer hebben we een ruim assortiment aan RVS schroeven. De meeste van deze artikelen hebben we op voorraad waardoor we snel en betrouwbaar kunnen leveren. Voor 13.00 uur besteld betekent vaak dat we de dag erna kunnen leveren. Naast schroeven hebben we een groot assortiment aan bouwmaterialen. De kans is groot dat we alles in huis hebben voor uw bouwproject. U kunt ervoor kiezen om uw order te laten bezorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw order af te halen in één van onze vestigingen. Op onze vestigingen pagina ziet u welke vestigingen we door heel het land hebben. Mochten er nog aanvullende vragen zijn dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 07.00 uur en 19.00 uur.