text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Filter 51 resultaten

Cedral

51 producten gevonden

Cedral

Cedral, oftewel Eternit Cedral, is onderhoudsarme gevelbekleding gemaakt van vezelcement. Vezelcement is milieuvriendelijk materiaal gemaakt van cement, cellulose, zand, synthetische vezels en water. Gevelbekleding van Cedral is zowel geschikt voor nieuwbouw als voor renovatie. Cedral kan geplaatst worden in een traditionele, overlappende stijl met diepe schaduwlijnen of in een eigentijdse strakke stijl. Beide stijlen hebben twee soorten uitvoeringen. De Wood uitvoering is voorzien van een houtmotief en de Smooth uitvoering is volledig glad.

Bent u opzoek naar andere gevelbekleding? Naast Cedral heeft PontMeyer ook gevelbekleding van Trespa, Keralit en Equitone in het assortiment.

Eigenschappen Cedral gevelbekleding

Er zitten meerdere voordelen aan het gebruik van Eternit Cedral gevelbekleding, zoals:

  • Onderhoudsarm → Cedral is ongevoelig voor weersomstandigheden en levende organismen, zoals schimmels en bacteriën. Een natte doek is voldoende om de gevelbekleding mee schoon te houden.
  • Eenvoudig te plaatsen → Schroeven hoeven niet voorgeboord te worden en de gevelstroken zijn licht van gewicht.
  • Geluidsisolerend → Eternit Cedral Sidings isoleren geluid. Prettig voor wanneer u in een gehorige omgeving woont.

Cedral Sidings

In het assortiment van PontMeyer vindt u verschillende Cedral Sidings. Alle Sidings beschikken ieder over unieke eigenschappen en hebben ook een eigen uitstraling.

De twee soorten Cedral Sidings zijn:

  • Cedral Click, waaronder Cedral Click Wood en Cedral Click
  • Smooth Cedral Lap, waaronder Cedral Lap Wood en Cedral Lap Smooth

Cedral kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u Cedral kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan Eternit Cedral producten en andere materialen om uw gevel mee af te werken. Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke Cedral Sidings prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste Cedral producten voor u op voorraad.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.