text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Volt
Modelcode
Toon meer Toon minder
Verpakkingsinhoud
Filter 101 resultaten

Schuurmachines

Bij Pontmeyer vindt u een professioneel  assortiment schuurmachines van de merken Festool, Makita en DeWALT. Om tot de beste schuurmachine voor jouw klus te komen.

101 producten gevonden

Schuurmachine kopen?

Een schuurmachine is een elektrisch apparaat waarmee u hout glad maakt door het te schuren. Schuurmachines komen in allerlei soorten en maten. Zo kunt u kiezen uit kleine schuurmachines waarbij de machine over het werkstuk wordt bewogen. Aan de andere kant kunt u ook kiezen voor vaste schuurmachines waarbij het werkstuk in de machine wordt gevoerd.

Bent u op zoek naar ander elektrisch gereedschap? Bekijk dan ons volledige assortiment aan elektrisch gereedschap.

Soorten schuurmachines

Wat de beste schuurmachine is voor welke klus verschilt per schuurmachine. Bij Pontmeyer in het assortiment vindt u drie verschillende soorten schuurmachines: de vlakschuurmachine, delta schuurmachine en de excentrische schuurmachine. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een steunschijf. Deze producten bespreken we hieronder.

Vlakschuurmachine

Bij ons in het assortiment vindt u verschillende vlakschuurmachines. Deze zijn uitermate geschikt voor grote oppervlaktes. Hierbij kunt u denken aan deuren of vloeren. Bij een vlakschuurmachine beweegt het schuurvlak heen en weer. Hierdoor zijn grote oppervlakten gemakkelijk te schuren.

Delta schuurmachine

Een delta schuurmachine, ofwel driehoekschuurmachine, komt goed van pas wanneer u van plant bent kleine oppervlaktes te schuren. Hierbij kunt u denken aan dunne randen, kleine hoeken en moeilijk bereikbare plaatsen.

Excentrische schuurmachine

De excentrische schuurmachine is populaire tool. Met deze schuurmachine schuurt u namelijk eenvoudig diverse materialen. Het schuurvlak van de excentrische schuurmachine draait rond in een snelle cirkelbeweging, waardoor de oppervlaktes gemakkelijk geschuurd worden. Bij ons in het assortiment vindt u excentrische schuurmachines van Festool.

Steunschijf

De steunschijf bevindt zich aan de onderkant van de schuurmachine. Deze steunschijf wordt door middel van een schroef bevestigd. Het schuurpapier van de schuurmachine wordt op de steunschijf geplakt. Hierdoor blijft het schuurpapier op de juiste plaats zitten tijdens het schuren.

Schuurmachine kopen bij Pontmeyer

Wilt u een schuurmachine kopen? Maak dan in twee simpele stappen een account bij ons aan. Hierna heeft u de mogelijkheid om onze prijzen in te zien en uw bestelling schuurmachines te plaatsen. Koopt u uw een schuurmachine liever in de winkel? Kom dan langs bij een van onze vestigingen bij u in de buurt. De meeste vestigingen hebben een handige drive-in, waar u uw nieuwe lading schuurmachines gemakkelijk kunt inladen in uw auto of bus. Wilt u meer weten over ons assortiment aan schuurmachines of heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.