text.skipToContent text.skipToNavigation

Schuurmachines

5 producten gevonden
Product
Vlakschuurmachine
Watt
200w
Zeer economisch door de lange levensduur - vanwege de stofdichte inkapseling van het lager en de zeer scheurbestendige MPE-schuurzool. Effectieve afzonderlijke turbo-afzuiging. Nauwelijks nabehandeling dankzij het gelijkmatige schuurbeeld en de mogelijkheid om aan drie kanten vlak langs de rand te schuren.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Vlakschuurmachine
Watt
230w
Neem je vaak een schuurmachine ter hand, dan is het wel zo prettig als er bij het ontwerp aan jouw comfort is gedacht. Zo reduceert de DeWalt D26441-QS 230w de trillingen tijdens het schuren, zodat het geen probleem is om langdurig werken goed vol te houden. 230 Watt motor met een toerental van 14000 schuurcirkels per minuut voor een optimale afwerking.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Schuurmachine
Watt
150w
Drie machines in één: Voor grof schuren, fijnschuren en polijsten. Hoogwaardige oppervlakken zonder groeven door de excenterbeweging. Tot aan de rand schuren door de Festool PROTECTOR. Ergonomisch optimale positie van de handgreep. Grotere afname door de ROTEX combibaan.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Deltachuurmachine
Watt
250w

Zeer compact en handig in gebruik voor het schuren van randen en hoeken. Ergonomische grip waardoor de schuurmachine prettig werkt. U kunt de schuurmachine gebruiken met de longlife-stofopvangzak of aansluiten op een stofzuiger.

€ xx,xx

€ xx,xx

Maatvoering
150mm
Product
Steunschijf
Sterke afname bij maximale afzuiging. De gepatenteerde MULTI-JETSTREAM 2 schijf garandeert door zijn unieke werkingsprincipe duidelijk verbeterde schuurresultaten bij gelijktijdige tijd- en kostenvoordelen. MULTI-JETSTREAM 2 wordt hierbij gekenmerkt door het optimale samenspel van toevoer- en afzuiglucht – met optimale stofafzuiging tot aan de randen. Het resultaat: bijna 100% afzuiging bij een onveranderlijk hoge afname, de hoogste oppervlaktekwaliteit en een gezond werkproces.

€ xx,xx

€ xx,xx