text.skipToContent text.skipToNavigation
UPDATE: Wij zijn open voor bouwend Nederland en 24/7 online! Voor meer informatie over de maatregelen klik hier!

Schaafmachines

2 producten gevonden
 • Watt
  720w
  Volt
  230v
  Met een gewicht van slechts 2,4 kg en een compacte constructie is de elektroschaaf EHL 65 niet alleen de lichtste en laagste eenhands schaaf van zijn klasse, maar ook de krachtigste. 4 mm schaafdiepte en 23 mm groefdiepte, evenals uitstekende oppervlakresultaten dankzij het unieke spiraalmes met trekkende snede. Met softgrip aan de handgreep en bij de spaandiepte-instelling, bediening met één knop en ribbels op de behuizing voor een goede grip. Zo kan de schaaf zowel horizontaal als verticaal, een- of tweehandig en met links of rechts moeiteloos worden gebruikt. Kortom: ergonomisch, snel, precies.

  Standaard meegeleverd

  - Parallelaanslag

  - Inbussleutel SW 2

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Watt
  1050w
  Volt
  230v
  De DeWALT D26500K schaafmachine is een handige machine door de verrassend krachtige motor. Deze maakt het mogelijk om niet alleen wat zachter hout te schaven, maar ook de harde soorten. Je beslist zelf of je de spaanuitworp links of rechts wilt, waardoor deze machine in iedere positie fijn te gebruiken is. Hiernaast beschikt deze schaafmachine over een parallelgeleider. Daarmee zorg je ervoor dat je netjes recht schaaft en niet per ongeluk teveel hout weghaalt

  € xx,xx

  € xx,xx

Schaafmachine kopen

De schaafmachine is een vervanger voor het traditionele manual schaven. Waar houtbewerken vroeger een zware en arbeidsintensieve klus was, kunt u tegenwoordig eenvoudig aan de slag met een elektrische schaaf. Een schaafmachine is geschikt voor het maken van sponningen, het afschuinen van randen of gewoon voor het glad schaven. En dit alles zonder grote inspanning te moeten leveren. Een elektrische zaag namelijk is in staat grote oppervlakten weg te schaven. Ook is het mogelijk om speciale schaafeffecten te creëren met behulp van een schaafmachine. Bekijk ook eens ons volledige assortiment aan elektrisch gereedschap.

Soorten schaafmachines

Een schaafmachine wordt vooral gebruikt om planken, panelen en balken van verschillende houtsoorten te bewerken. Daarnaast wordt een elektrische schaaf vaak gebruikt voor deuren en kozijnen. Schaafmachines bestaan in allerlei soorten en maten. Let bij het kopen van een schaafmachine op de gewenste spaandikte. Ook bestaat er verschil tussen een linkse of rechtse spaanuitworp. Bij Pontmeyer in het assortiment vindt u schaafmachines van bekende merken, zoals Festool en DeWALT. Deze elektrische schaven staan bekend om de krachtige motor.

Schaafmachine kopen bij Pontmeyer

Wilt u een schaafmachine kopen? Maak dan in twee simpele stappen een account bij ons aan. Hierna heeft u de mogelijkheid om onze prijzen in te zien en uw bestelling schaafmachines te plaatsen. Koopt u uw een schaafmachine liever in de winkel? Kom dan langs bij een van onze vestigingen bij u in de buurt. De meeste vestigingen hebben een handige drive-in, waar u uw nieuwe lading schaafmachines gemakkelijk kunt inladen in uw auto of bus. Wilt u meer weten over ons assortiment aan schaafmachines of heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.