text.skipToContent text.skipToNavigation

Terrastegels

6 producten gevonden

Terrastegels kopen?

Terrastegels laten een tuin er goed uitzien, in elke weersomstandigheid. U creëert met terrastegels een goede en vlakke ondergrond voor een zitgedeelte in de tuin of om op te lopen. Bij PontMeyer verkopen wij terras- en betontegels in diverse kleuren en afmetingen.

Verwerking terrastegels

Terrastegels plaatst u op het aangetrilde ophoogzand. U kunt de terrastegels in diverse patronen leggen. Afwisselen met formaten is ook mogelijk. Om onkruid te voorkomen kunt u onder het ophoogzand en de terrastegels een worteldoek neerleggen. Met een moker met rubberen dop kunt u de terrastegels op hun plek slaan zonder deze te beschadigen. Terrastegels kunt u inkorten met een zaagmachine. Zorg hierbij voor voldoende bescherming. Maak gebruik van een veiligheidsbril en gehoorbescherming tijdens het inkorten van de terrastegels. Handschoenen zorgen voor meer grip en draag werkschoenen met een stalen neus om uw voeten te beschermen.  Wilt u weten welk gereedschap u nodig heeft en hoe u een terras aanlegt? In ons artikel over het aanleggen van een terras vertellen wij u alles over het aanpakken van deze klus. Wij leggen u stap voor stap uit hoe u te werk moet gaan, welke materialen u nodig heeft en wij geven u extra tips om de klus eenvoudiger te maken.

Terrastegels 60x60

60x60 is een veelgebruikte afmeting bij terrastegels. Dit formaat geeft de tuin een sfeervolle, maar toch moderne uitstraling. De terrastegels zijn dusdanig groot, dat er niet veel nodig is om een groot gedeelte te bestraten. Ze zijn eenvoudig aan te passen aan de gewenste afmeting. Bekijk hier ons assortiment terrastegels 60x60.

Terrastegel50x50

Gaat u voor een sfeervolle en gezellige uitstraling? Kies dan voor een tuintegel 50x50. Het voordeel van een tuintegel 50x50 is dat ze gemakkelijk aan te passen zijn. Wilt u een terras of pad maken met een specifieke afmeting? Dan zijn dezetuintegels uitermate geschikt. De terrastegels van 50x50 hebben een handig formaat waardoor u ze eenvoudig in vele legpatronen kunt gebruiken. Ook zorgt deze afmeting ervoor dat de tuin of het terras een overzichtelijke uitstraling krijgt. Tegels van 50x50  worden in het openbaar vaak gebruikt bij het bestraten van fiets- en voetpaden.

Terrastegels kopen: beton of mystico?

Bij PontMeyer verkopen wij terrastegels van beton en van mystico. Betontegels zijn sterk en hebben een zeer hoge draagkracht. Beton is in vergelijking met andere terrastegels goed betaalbaar. Het is een duurzaam materiaal en ze zijn goed bestand tegen vuil en water. Onbehandeld vragen betontegels veel onderhoud daarom verkopen wij bij PontMeyer betontegels die kleur- en slijtvast zijn. Mystico terrastegels hebben een moderne en strakke uitstraling. De tegels zijn onderhoudsvriendelijk en vorstbestendig. Daarnaast zijn het duurzame terrastegels waar lang van genoten kan worden. Dit maakt de Mystico terrastegels uitermate geschikt voor het leggen van een terras.

Goedkope terrastegels

Terrastegels koopt u gemakkelijk en snel via onze webshop of in één van onze drive-in vestigingen. Wij hebben een groot aanbod, login of maak een account aan om uw prijzen te zien. Voor uw gemak kunnen wij de tegels op de gewenste locatie leveren, bent u alleen nog maar bezig met aanleggen. 

Terrastegels schoonmaken

Een onverzorgde straat of tuin is voor niemand een mooi aanzicht. Het schoonmaken van terrastegels is daarom ook belangrijk. Maar wat is hier voor nodig en hoe kunt u dat het beste doen? U kunt de terrastegels reinigen met een hogedrukreiniger of u kunt flink boenen met een borstel en groene zeep, bleekwater of schoonmaakazijn. Deze middelen verwijderen eenvoudig hardnekkig vuil zoals alg en mos.

Terrastegels online bestellen bij PontMeyer

Terrastegels koopt u gemakkelijk en snel via onze webshop. Wij hebben een groot aanbod van hoge kwaliteit terrastegels. Login of maak een account aan om de prijzen te zien. Binnen twee stappen maakt u een account aan. U kunt ook langskomen in één van onze drive-in vestigingen. Voor uw gemak kunnen wij de tegels op de gewenste locatie leveren. Zo hoeft u zich alleen nog maar te focussen op het aanleggen van het terras. Toch liever een medewerker spreken? Neem contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder!​​​​​​​