text.skipToContent text.skipToNavigation

Composiet vlonderplanken

Meer weten over composiet vlonderplanken? Lees hier verder

 

66 producten gevonden

Composiet vlonderplanken

Zoekt u vlonderplanken met weinig onderhoud? PontMeyer heeft een ruim assortiment composiet vlonderplanken. Deze planken zijn samengesteld uit een combinatie van cellulose vezels van papierafval en gerecycled polymeren. De geavanceerde composiet-technologie geeft bescherming tegen UV, vorst, vlekken en butsen. De composiet vlonderplanken hebben een lange levensduur en zijn onderhoudsarm.

Verschil tussen kunststof en composiet vlonderplanken

Kunststof en vlonderplanken van composiet hebben veel overeenkomsten. Planken van composiet bestaan uit houtvezels en vezels van kunststof. Het heeft dus de voordelen van beide! Kunststof vlonderplanken bestaan uit 100% kunststof. Composiet is onderhoudsvrij maar heeft toch de natuurlijke uitstraling van een houten vlonderplank. Dit is anders bij kunststof, daarvan kunt u zien dat het een kunstmatig materiaal is. Tevens beschermt het materiaal composiet de plank tegen schimmels en mos. Doordat er houtvezels in het product verwerkt zit, is de het ook nog eens goedkoper ten opzichte van een kunststof vlonderplank.

Wat zijn de voordelen van composiet terrasplanken?

Benieuwd naar de voordelen? Lees dan ons artikel over composiet terrasplanken. In dit artikel ontdekt u wat composiet is, de voor- en nadelen en waarvoor composiet terrasplanken gebruikt kunnen worden.

Welke soorten composiet vlonderplanken verkopen wij bij Pontmeyer?

Bij PontMeyer hebben wij de volgende twee stijlen composiet vlonderplanken in ons assortiment.

UPM Profi Deck 150 Terrasvloeren

De UPM Profi Deck 150 vlonderplanken hebben een frisse en moderne uitstraling. De composiet vlonderplanken hebben een hoge slagvastheid, goede grip (zowel nat als droog) en een uitstekende vlekbestendigheid. Daarnaast is het een duurzaam product, want de vlonderplanken zijn gerecycled en recyclebaar. Ze zijn leverbaar in verschillende kleuren en in lengtes van 4 meter en 6 meter.

UPM ProFi Piazza terrasvloeren

Er zijn ook massieve composiet vlonderplanken beschikbaar, namelijk UPM ProFi Piazza. De massieve composiet vlonderplanken geven nog meer uitstraling aan een terras. Deze vlonderplanken hebben door hun natuurlijke kleuren en houtnerven een uitstraling van echt hardhout. De grote voordelen zijn dat ze extreem kleurvast en vlekbestendig zijn en makkelijk in onderhoud. Bovendien zijn de massieve composiet vlonderplanken zeer sterk en slagvast. Deze terrasplank geschikt voor de meest veeleisende omgevingen zoals openbare picknickplaatsen. U ontvangt dan ook 25 jaar garantie.

Certificering en duurzaamheid van composiet vlonderplanken

Wilt u onderhoudsarme vlonderplanken? PontMeyer heeft planken van UPM in het assortiment. Deze planken van composiet zijn van de hoogste kwaliteit. Composiet vlonderplanken zien eruit als hout, maar zijn niet gevoelig voor vergrijzing, schimmels en vocht. Composiet is bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk. Het is een combinatie van papiervezels en gerecycled kunststof polymeren. Composiet vlonderplanken vallen in duurzaamheidsklasse 1 en zijn gecertificeerd. Ook onze vlonderplanken van composiet zijn voorzien van een PEFC en FSC keurmerk.

Composiet vlonderplanken monteren

Voordat u gaat bestellen, is het belangrijk om na te gaan welke afmeting u nodig heeft. Meet hiervoor de breedte en de lengte van het terras wat u gaat aanleggen. Verder heeft u bij het aanleggen van een composiet vlonderterras bevestigingsclips en onderbalken nodig. Ook raden wij aan worteldoek aan te leggen tegen onkruid, granulaattegels voor een goede fundering en randafwerking waarmee u het vlonderterras netjes afmaakt. .

Composiet vlonderplanken online bestellen bij PontMeyer

Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft met een gegarandeerde hoge kwaliteit. Wilt u composiet vlonderplanken online bestellen? Maak dan in twee simpele stappen een account bij ons aan. Hierna heeft u de mogelijkheid om onze prijzen in te zien en uw bestelling te plaatsen. Koopt uw materiaal liever in de winkel? Kom dan langs bij een van onze vestigingen bij u in de buurt. De meeste vestigingen hebben een handige drive-in. Wilt u graag advies over het aanleggen van uw composieten vlonderterras? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in de vestiging. Wij helpen u graag!