text.skipToContent text.skipToNavigation

Houten vlonderplanken

  • 1(current)
21 producten gevonden
  • 1(current)

Houten vlonderplanken

Een mooi terras aanleggen met vlonderplanken? Bij PontMeyer vindt u een breed assortiment houten (en composiet) vlonderplanken. Met houten vlonderplanken creëert u een natuurlijke sfeer in de tuin en wordt het in de zomer niet heet onder uw voeten. De houten vlonderplanken onderhoudt u met terrasolie. Met composiet vlonderplanken creëert u dezelfde natuurlijke sfeer. Echter, composiet vlonderplanken hebben een langere levensduur en behoeven geen onderhoud.

Grenen vlonderplanken

Grenen vlonderplanken worden gezien als budget vlonderplanken. Deze houten vlonderplanken zijn eenzijdig geprofileerd en volledig geïmpregneerd. Voordeel buiten de prijs is dat u de planken niet hoeft voor te boren.

Douglas vlonderplanken

De warme oranje achtige kleur van Douglas hout is zeer populair, zeker voor in de tuin. In ons assortiment hebben we de meest voorkomende kopmaat namelijk 28x145mm. De lengtemaat van de douglas vlonderplanken is 4 meter.

Hardhouten vlonderplanken

PontMeyer heeft hardhouten vlonderplanken. Deze houten vlonderplanken vragen weinig onderhoud en hoeven niet elk jaar te worden behandeld. De hardhouten vlonderplank vergrijst in loop der jaren en heeft duurzaamheidsklasse 1 (verwachte levensduur meer dan 25 jaar). De hardhouten vlonderplanken zijn eenzijdig geprofileerd, de andere zijde is glad.

Mukulungu vlonderplanken

Mukulungu is een zeer zware houtsoort met duurzaamheidsklasse 1 (verwachte levensduur > 25 jaar). Deze houten vlonderplanken geven uw terras een luxe uitstraling. De effen, roodkleurige vlonderplanken vergrijzen zeer egaal.

Bamboo vlonderplanken

Deze thermisch behandelde vlonderplanken zijn niet gevoelig voor aantasting door schimmels. De kleur is zeer donker bruin en vergrijst in de loop der jaren. Bamboe vlonderplanken hebben een gladde en geribbelde zijde (duurzaamheidsklasse 1).