text.skipToContent text.skipToNavigation
Wegens aangescherpte COVID maatregelen zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. U kunt ons ook bereiken via de chat of email.

Hardhouten palen

4 producten gevonden

Wat is hardhout?

Hardhout is een houtsoort afkomstig van loofbomen, die voornamelijk te vinden zijn in het tropisch regenwoud. Deze loofbomen kunnen erg oud worden, mede doordat ze erg langzaam groeien. Hoe hard de hardhouten palen zijn, wordt bepaald door de dichtheid van de nerfstructuur. Wanneer u kiest voor de palen van hardhout, kiest u automatisch voor een jarenlange goede uitstraling en opmaak van uw tuin. Hardhout is een populaire houtsoort. Dit komt voornamelijk omdat hardhout een sterke houtsoort is. Ook komt dit mede door de roodbruine kleur van het hardhout, wat het zowel een warme als opmerkelijke uitstraling geeft. Met de hardhouten palen van PontMeyer heeft u uw tuin zonder twijfel een prachtige uitstraling. 

De eigenschappen van hardhouten palen

Omdat we bij PontMeyer uitsluitend hardhouten palen leveren die duurzaam zijn, hebben al onze hardhouten palen een duurzaamheidsklasse van 1-2. Onze hardhouten palen zijn in verschillende lengtematen te koop en toepasbaar voor allerlei doeleinden. Bij PontMeyer vindt u geschaafde hardhouten palen. Dit geeft de palen een aantrekkelijke en strakke uitstraling. Ook zijn onze hardhouten palen gepunt aan één kant. Hierdoor kunt u de palen gemakkelijk de grond in slaan en is het dus erg handig bij het verwerken van de palen in de grond. Een veelvoorkomende kopmaat is hardhouten palen 7x7.

Lange levensduur hardhouten palen

Als u geen zin heeft om na een paar jaar de schuttingpalen alweer te vervangen, kies dan voor palen van hardhouten palen! De hardhouten palen die wij leveren hebben een duurzaamheidsklasse van 1 of 2. Dit is de benaming voor hoelang de hardhouten palen meegaan, waarbij klasse 1 of 2 de hoogst haalbare klasse zijn. Zo gaan onze hardhouten palen van klasse 1 of 2 wel zo een 25 jaar mee! Deze zijn dus het meest duurzame soort hout. Het is natuurlijk heel normaal dat alle houtsoorten op den duur gaan rotten, met name wanneer hout in aanraking komt met water of grond. Met de hardhouten palen van PontMeyer bent u gegarandeerd van een zeer lange levensduur. 

Hardhouten palen bestellen bij PontMeyer

Bestel uw hardhout eenvoudig online bij PontMeyer. Bekijk ons aanbod aan hardhouten palen. Bent u er nog niet helemaal over uit welke palen u het beste kunt kiezen en of ze geschikt zijn voor de werkzaamheden die u wilt uitvoeren? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen voor professioneel advies. Bestel uw hardhouten palen vandaag nog voor 13u en ontvang ze morgen al thuis! Ook bezorgen wij gratis boven besteding van 450eu! Heeft u nog vragen over onze producten? Wilt u bijvoorbeeld meer weten over de bewerking en de verwerking ervan? Onze specialisten van PontMeyer helpen u graag. Door onze diepgaande kennis, ervaring en gedrevenheid kunnen wij u deskundig adviseren.