text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Hardhouten palen

Ontdek de kracht van hardhouten palen, een duurzame keuze voor elke buitenconstructie. Hier vind je het aanbod van deze stevige bouwmaterialen, perfect voor jouw projecten. Lees meer

 

6 producten gevonden

Waarom kiezen voor hardhouten palen?

Hardhouten palen onderscheiden zich door hun herkomst uit loofbomen uit tropische regenwouden. Hun unieke nerfstructuur maakt ze bijzonder sterk en duurzaam. Bovendien valt hun natuurlijke, roodbruine kleur direct op en geeft een warme uitstraling aan elke omgeving. Met een gemiddelde levensduur van 20 tot 25 jaar zijn ze een langetermijninvestering voor je project.

Waarvoor gebruik je hardhouten palen?

Hardhouten palen zijn ideaal voor buitentoepassingen, zoals tuinschermen, schuttingen en schuren. In ons assortiment vind je onder andere geschaafde hardhouten tuinpalen en palen met een gepunte kant voor eenvoudig plaatsen in de grond.

Hoe monteer en bewerk je hardhouten palen?

Hoewel hardhout wat uitdagender kan zijn om te bewerken dan andere houtsoorten, is de montage eenvoudig met de juiste voorbereiding. We adviseren om schroeven voor te boren en RVS schroeven te gebruiken om het hout niet aan te tasten. Het afwerken van hardhouten palen is optioneel, aangezien ze van nature al een lange levensduur hebben. Overweeg lazuurbehandeling om kleurveranderingen tegen te gaan.

Hardhouten palen kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je hardhouten palen kopen bij PontMeyer? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste hardhouten palen bestellen. Schrijf je daarnaast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.