text.skipToContent text.skipToNavigation
UPDATE: Wij zijn open voor bouwend Nederland en 24/7 online! Voor meer informatie over de maatregelen klik hier!

Zonwering buiten

0 producten gevonden

Zonwering buiten kopen?

Op zoek naar een zonwering als overkapping voor buiten? Onze trendy zonwering doeken zorgen voor schaduw en verkoeling op uw terras of  tuin. Het open geweven schaduwnet van vezelversterkt polyethyleen is water-, wind en lichtdoorlatend. Het open geweven schaduwnet van vezelversterkt polyethyleen is water-, wind en lichtdoorlatend.

Tuinzonwering buiten

Er bestaan natuurlijk allerlei soorten tuinzonweringen. Gaat u voor een volledige overkapping voor aan uw woning of een open wering voor in uw tuin? Bij PontMeyer vindt u het allemaal. U kunt kiezen voor een houten zonwering met een doek. Dit geeft een open en natuurlijke uitstraling aan uw tuin.

Wilt u van de zon genieten maar liever uit de wind blijven? Bekijk dan eens onze tuinschermen. Toch liever een kant-en-klare plek om van uw tuin te genieten? Ga dan voor een tuinhuis of blokhut.

Zonwering buiten doeken

Onze zonwering doeken zijn van de hoogste kwaliteit. Ze zijn gemaakt van vezelversterkt polyethyleen. Dit maakt de doeken water- en winddicht maar laat tegelijkertijd wel licht door. Precies wat u wilt op een hete zomerdag. Met onze zonwering doeken geniet je optimaal van het buitenleven! Wilt u toch liever wat privacy? Scherm dan uw tuin af met een van onze schuttingen en tuindeuren. Zet u het liever zelf in elkaar? Bekijk dan ons assortiment schuttingplanken of ander tuinhout.

Zonwering buiten overkapping

Op zoek naar een zonwering overkapping voor uw terras? Dan zit u goed! Heeft u nog materialen nodig voor uw terras? Bekijk dan ons assortiment terrastegels, vlonderplanken of andere sierbestrating. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en altijd scherp geprijsd.

Is uw tuin helemaal af en zoekt u tuinmeubelen voor de aankleding? Bekijk dan eens eens onze picknicktafels. PontMeyer heeft diverse afmetingen hardhouten picknicktafels in het assortiment. Dus bent u op zoek naar een zonwering buiten? Koop alles wat u nodig heeft en bereid u voor op een heerlijke zomer!