text.skipToContent text.skipToNavigation
NIEUW! Ontdek onze online 3D deuren configurator en stel je eigen deur samen! Bekijk hier de deuren configurator.

Tuinkasten

0 producten gevonden

Tuinkasten kopen?

Nog geen plek voor uw tuinspullen? Met onze tuinkasten is dat probleem verleden tijd. Ze zijn ideaal om uw gereedschappen droog en veilig op te bergen. Maar ook stoelen kunt u prima kwijt in één van onze tuinkasten. Daarnaast geeft het sfeer aan uw tuin of terras. Hieronder zetten wij voor u uiteen waar u rekening mee kunt houden bij tuinkasten kopen. Naast tuinkasten kunt u ook kiezen voor een containerombouw. Heeft u toch liever een terras en opbergplaats in één? Bekijk dan welk tuinhuis het beste bij u past. Bij PontMeyer vindt u het allemaal!

Zelf een tuinkast maken?

Ga dan voor één van onze houtsoorten. Een tuinkast zet u vrij eenvoudig in elkaar. Daarvoor heeft u wel het juiste hout nodig. Tuinkasten worden van verschillende soorten hout gemaakt. Kiest u bijvoorbeeld voor vurenhout geschaafd of toch voor het populaire Douglas? Wij helpen u graag!

Tuinstoelkussens veilig opbergen in uw tuinkast

Ook uw tuinstoelkussens bergt u droog en veilig op in een tuinkast. Een goede tuinkast is waterdicht en beschermt uw tuinstoelkussens tegen vochtplekken. Heeft u toch liever uw tuinstoelen en kussens onder één dak? Ga dan voor één van onze blokhutten. Deze bieden genoeg ruimte voor al uw tuinspullen.