text.skipToContent text.skipToNavigation

Picknicktafels

0 producten gevonden

Picknicktafel kopen?

Bent u op zoek naar een picknicktafel? Dan bent u bij PontMeyer aan het juiste adres. PontMeyer heeft diverse afmetingen hardhouten picknicktafels in het assortiment. Vind het juiste model passend bij uw tuin. Gaat u voorkeur uit naar een vierkante of juist een ronde picknicktafel? Ook dit model vindt u bij PontMeyer.

Picknicktafels Douglas

Picknicktafels douglas is een veel voorkomend tuinmeubel. Toch raden wij bij PontMeyer aan om voor hardhout te gaan. Dit vergt minder onderhoud en is goed te bewerken. Daarbuiten heeft het een robuuste en natuurlijke uitstraling. Hardhout is zeer duurzaam en gaat tussen de 15 en 25 jaar mee. Van plan zelf een picknicktafel in te bouwen? Bekijk dan onze assortiment hardhouten planken, balken of latten. Wij raden aan uw tafel op een stevige ondergrond te plaatsen. Bij voorkeur een terras met sierbestrating als stenen, klinkers, tuintegels of overige tuinbestring. Bij PontMeyer vindt u een ruim assortiment en gniet u optimaal van het buitenleven!

Picknicktafels rond

Ook een picknicktafel rond hebben wij in het assortiment. Zo kunt u met uw hele gezien gezellig om de tafel genieten van de zon of u net klaar gemaakte avondmaal.

Op zoek naar goedkope picknicktafels?

Een goedkope picknicktafel vindt u bij PontMeyer. Onze producten zijn altijd scherp geprijsd en van de hoogste kwaliteit.

Montage picknicktafel

De picknicktafel wordt geleverd met bijbehorend bevestigingsmateriaal. Voor het gemakkelijk bevestigen van de schroeven kunt u hier een schroevendraaier of schroefmachine voor gebruiken. Voor extra ondersteuning kunt u stoelhoeken toepassen.

Onderhoud picknicktafel

De picknicktafel in het assortiment van PontMeyer zijn gemaakt van hardhout. Vanwege het duurzame materiaal heeft de picknicktafel een lange levensduur. Naar verloop van tijd zal de kleur afnemen en zal het hout gaan vergrijzen. U kunt dit tegen gaan door het hout te behandelen met een beits of olie. Deze brengt u gemakkelijk aan met het schildergereedschap van PontMeyer. U kunt de picknicktafel het hele jaar door buiten laten staan, afdekken is niet nodig.

Alternatieven

Zit uw picknicktafel er niet tussen? Dan kunt u ervoor kiezen om zelf een picknick tafel te maken. U vind bij ons een ruim assortiment hout en tuinhout om zelf uw picknicktafel samen te stellen. U kunt bijvoorbeeld een picknicktafel maken van steigerhout en deze beitsen in de gewenste kleur.

Picknicktafels kopen kunt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.