text.skipToContent text.skipToNavigation

Tuinkasten

6 producten gevonden

Tuinkasten kopen?

Nog geen plek voor uw tuinspullen? Met onze tuinkasten is dat probleem verleden tijd. Ze zijn ideaal om uw gereedschappen droog en veilig op te bergen. Maar ook stoelen kunt u prima kwijt in één van onze tuinkasten. Daarnaast geeft het sfeer aan uw tuin of terras. Naast tuinkasten kunt u ook kiezen voor een containerombouw. Heeft u toch liever een terras en opbergplaats in één? Bekijk dan welk tuinhuis het beste bij u past. Bij PontMeyer vindt u het allemaal!

Zelf een tuinkast maken?

Ga dan voor één van onze houtsoorten. Voor de echte doe-het-zelver zit u goed bij PontMeyer. Een tuinkast zet u vrij eenvoudig in elkaar. Daarvoor heeft u wel het juiste hout nodig. Tuinkasten worden van verschillende soorten hout gemaakt. Kiest u bijvoorbeeld voor glad vurenhout geschaafd of toch voor het populaire Douglas. Wij helpen u graag!

Tuinkasten kunststof

Past hout niet helemaal in het design van uw tuin? Ga dan voor een tuinkast van kunststof. Het is ideaal voor het opbergen van kleine tuinartikelen zoals een bloempot, gieter, of schep. Vindt u de kleur niet mooi? Geen probleem! De meeste tuinkasten van kunststof kunt u verven. Zo past u het precies aan naar de stijl van uw tuin. Het voordeel van kunststof is dat het bijna niet te breken is. Het is een veilige plek om uw spullen in op te bergen. Op zoek naar elektrische gereedschappen voor in uw tuinkast? Ook die vindt u bij PontMeyer.

Tuinstoelkussens veilig opbergen in uw tuinkast

Ook uw tuinstoelkussens bergt u droog en veilig op in een tuinkast. Een goede tuinkast is waterdicht en beschermt uw tuinstoelkussens tegen vochtplekken. Heeft u toch liever uw tuinstoelen en kussens onder een dak? Ga dan voor een van onze blokhutten. Deze bieden genoeg ruimte voor al uw tuinspullen.