text.skipToContent text.skipToNavigation

Houten garage

10 producten gevonden

Houten garage kopen?

Bent u op zoek naar een houten garage? PontMeyer heeft het! Een houten garage wordt onbehandeld geleverd. Ook voor een natuurlijke overkapping voor uw auto kunt u kiezen voor een houten garage. Bij PontMeyer vindt u kant-en-klare overkappingen . Zo hoeft u niet de hele zomer te bouwen, terwijl u ook in de zon van uw nieuwe tuin kunt genieten!

Caport kopen?

Wilt u een carport kopen? Bedenk dan goed welke oplossing u zoekt, want onze carport bieden meer dan alleen een overkapping voor uw auto. Kies de carport die past bij u wensen en tuin. Bij PontMeyer heeft u ruime keuze uit carports. U kunt kiezen uitvrijstaande modellen, met een plat- of puntdak, met extra opbergruimte voor meerdere voertuigen.

Soorten carport hout

Onze carports zijn gemaakt van onbehandeld vuren geschaafd of van geïmpregneerd grenen. Onbehandeld vuren is ideaal voor uw bouwproject, het hout is namelijk licht en toch sterk waardoor er een stevige constructie van gemaakt kan worden. Carport hout moet wel regen en wind kunnen doorstaan, denk daarom aan een behandeling om de gebruiksduur te verlengen. Door vuren hout te behandelen vergroot u de levensduur met gemiddeld 20 jaar. U bent vrij in de keuze voor de behandeling. Doet u het zelf, dan raden wij u aan om 1 keer voor en 2 keer na de montage het blanke hout te behandelen.

Bij ons kunt u terecht voor advies over de tuinbeits of verf die u kunt gebruiken. Om uw werk uit handen te nemen, kunt u ook bij ons terecht voor de behandeling. U kunt kiezen om het houten bouwpakket te laten impregneren in groen of bruin. Wilt u liever een grondlaag laten spuiten? Dan heeft u de keuze uit wit, grijs, donkergrijs of transparant. U kunt ook voor de carport van geïmpregneerd grenen gaan, deze is al voor u behandeld en heeft daardoor een hoge duurzaamheid en weinig onderhoud nodig.

Carport met overkapping?

Een carport met overkapping biedt bescherming voor uw auto en heeft extra opbergruimte. Zo kunt u ook uw gereedschap, tuinmeubelen en fietsen droog opbergen. U kunt een carport tevens gebruiken als een extra zithoek waar u lekker droog zit en langer kunt genieten van uw tuin. Bekijk ons assortiment overkappingen.

Wilt u een houten garage bouwen?

Dat snappen wij! Hout alleen is echter niet genoeg. U heeft ook een stevige ondergrond nodig. Bekijk dus eens ons assortiment sierbestrating voor onder uw overkapping. Hier vindt u o.a. een ruim assortiment klinkers, stenen, of terrastegels. Deze kunt u het beste plaatsen op zand. Heeft u voor andere werkzaamheden tuinhout nodig? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Extra informatie voor het bouwen van een houten garage

  • U heeft geen speciaal gereedschap nodig en elk bouwpakket bevat een uitgebreide opbouwhandleiding
  • Alle garages worden onbehandeld geleverd
  • Ons advies is om de garage voor het monteren helemaal te behandelen, dus al het blanke hout dat u in het pakket tegenkomt. Als u hiermee klaar bent kunt u beginnen met opbouwen.
  • Als de garage eenmaal staat, is het essentieel dat u het hout nog twee keer behandeld
  • Een andere optie is om uw garage door ons te laten impregneren of te laten spuiten met een grondlaag (uit te voeren in 4 kleuren wit, grijs, donkergrijs en transparant)
  • U kunt er voor kiezen uw garage of carport zelf te behandelen (vraag bij ons naar de geschikte beits/verf voor deze behandeling).

Houten garage met carport

Ook voor een houten garage met carport zit u goed bij PontMeyer. Wij leveren het pakket bij u af zodat u het alleen nog in elkaar hoeft te zetten. Zo staat uw houten garage met carport voor u het weet!

Carport met overkapping?

Een carport met overkapping biedt bescherming voor uw auto en heeft extra opbergruimte. Zo kunt u ook uw gereedschap, tuinmeubelen en fietsen droog opbergen. U kunt een carport tevens gebruiken als een extra zithoek waar u lekker droog zit en langer kunt genieten van uw tuin. Bekijk ons assortiment overkappingen.

Carport aan huis

U kunt zelf uw carport aan huis bouwen. Begin bij het begin en maak een keuze uit ons ruime assortiment hout. Denk voor de ondergrond aan zand, terrastegels of stenen. Maak uw tuinproject compleet en bekijk ook ons assortiment schuttingen. Wilt u graag vakkundig advies ontvangen van onze medewerkers? Kom langs bij een van onze vestigingen of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Koop uw houten garage online

Houten garage online kopen? Wacht dan niet langer en bestel! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!