text.skipToContent text.skipToNavigation
UPDATE: Wij zijn open voor bouwend Nederland en 24/7 online! Voor meer informatie over de maatregelen klik hier!

Houten garage

0 producten gevonden

Een houten garage of caport kopen?

Wilt u een houten garage of carport kopen? Bedenk dan goed welke oplossing u zoekt, want onze carports bieden meer dan alleen een overkapping voor een auto. Kies de oplossing die past bij uw wensen en tuin.

Bij PontMeyer heeft u ruime keuze uit houten garages en carports. U kunt kiezen uit vrijstaande modellen, met een plat- of puntdak en met extra opbergruimte voor meerdere voertuigen. Wij bieden kant-en-klare pakketten, die onbehandeld worden geleverd.

Soorten carport hout

Onze carports zijn gemaakt van onbehandeld vuren geschaafd of van geïmpregneerd grenen. Onbehandeld vuren is ideaal voor uw bouwproject, het hout is namelijk licht en toch sterk waardoor er een stevige constructie van gemaakt kan worden.

Carport hout moet wel regen en wind kunnen doorstaan, denk daarom aan een behandeling om de gebruiksduur te verlengen. Door vuren hout te behandelen vergroot u de levensduur met gemiddeld 20 jaar. U bent vrij in de keuze voor de behandeling. Doet u het zelf, dan raden wij u aan om 1 keer voor en 2 keer na de montage het blanke hout te behandelen.

Bij ons kunt u terecht voor advies over de tuinbeits of verf die u kunt gebruiken. Om u werk uit handen te nemen, kunt u ook bij ons terecht voor de behandeling. U kunt kiezen om het houten bouwpakket te laten impregneren in groen of bruin.

Wilt u liever een grondlaag laten spuiten? Dan heeft u de keuze uit wit, grijs, donkergrijs of transparant. U kunt ook voor de carport van geïmpregneerd grenen gaan, deze is al voor u behandeld en heeft daardoor een hoge duurzaamheid en weinig onderhoud nodig.

Carport met overkapping?

Een carport met overkapping biedt bescherming voor uw auto en heeft extra opbergruimte. Zo kunt u ook uw gereedschap, tuinmeubelen en fietsen droog opbergen. U kunt een carport tevens gebruiken als een extra overdekte zithoek waar er extra lang genoten kan worden van de tuin. Bekijk ons assortiment overkappingen.

Wilt u een houten garage of carport aan huis bouwen?

U kunt zelf een carport aan huis bouwen. Begin bij het begin en maak een keuze uit ons ruime assortiment hout. Denk voor de ondergrond aan zand, terrastegels of stenen. Maak uw tuinproject compleet en bekijk ook ons assortiment schuttingen.

Wilt u graag vakkundig advies ontvangen van onze medewerkers? Kom langs bij een van onze vestigingen of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!