text.skipToContent text.skipToNavigation

Tuinhuis

Wilt u een tuinhuis kopen? Wij bieden een ruime keuze en voorzien u altijd van het juiste advies. Gaat u voor groot of klein? Met of zonder veranda? Wilt u een tuinhuis met overkapping? U vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment. Zo vindt u altijd het perfecte huis voor u in de tuin! Lees hier verder.

  • 1(current)
  • 3
68 producten gevonden
  • 1(current)
  • 3

Tuinhuis kopen?

Een tuinhuis kopen doet u eenvoudig en snel via PontMeyer. We hebben keuze uit diverse uitvoeringen. Hieronder zetten wij deze voor u uiteen.

Tuinhuis met overkapping nodig?

Wilt u naast een opbergplaats ook overdekt in uw tuin zitten? Kies dan voor een tuinhuis met overkapping. Richt het in met een leuk zitje en geef de tuin extra sfeer! Zo gebruikt u het tuinhuis niet alleen voor opbergplaats, maar wordt het ook een plek om tot rust te komen. Welke varianten tuinhuis met overkapping zijn er verkrijgbaar? U kunt kiezen voor een plat of schuin dak, een prieel modern of klassiek. Bekijk ons assortiment en kies een tuinhuis met overkapping die het best bij u past. Wist u dat een tuinhuis met overkapping nagenoeg hetzelfde is als een blokhut? Ook die vindt u bij Pontmeyer! Bekijk ons assortiment blokhutten.

Op zoek naar een tuinhuis met overkapping plat dak?

Wilt u een modern of toch liever een klassiek tuinhuis? Dan is de keuze van het dak zeer belangrijk. Een zadeldak is de klassieke variant terwijl een tuinhuis met overkapping plat dak juist een tijdloze uitstraling heeft. Deze wordt vaak gebruikt voor een tuin met een modern karakter.

Op zoek naar een prieel

Een prieel is een tuinhuis zonder opbergplaats. Simpel gezegd zijn het vier palen met een dak erop. Een mooie toevoeging voor een moderne buitenplaats. Een prieel zie je vaak in warme landen. Maar vanwege het strakke design is het ook in Nederland steeds vaker een mooie verrijking van de tuin. Toch liever een plek om iets in op te bergen? Breid uw prieel dan uit en maak een keuze uit ons assortiment tuinkasten. Bekijk hier onze prielen.

Tuinhuis met veranda nodig?

Wilt u een opbergplaats en tegelijkertijd kunnen ontspannen in de tuin? Dan is een tuinhuis met veranda de perfecte combinatie! Een veranda is eigenlijk hetzelfde als een tuinhuis met overkapping. PontMeyer heeft een ruim assortiment. Kies de veranda die het beste bij u past en kom heerlijk tot rust.

Tuinhuis op maat maken?

Zoekt u een tuinhuis voor iets specifieks? Kies dan voor een tuinhuis op maat. Ons assortiment is verdeeld in verschillende uitvoeringen. Wilt u graag uw auto kwijt kunnen? Bekijk dan onze garages en carports. PontMeyer helpt u graag!