text.skipToContent text.skipToNavigation
UPDATE: Wij zijn open voor bouwend Nederland en 24/7 online! Voor meer informatie over de maatregelen klik hier!

Tuinhuis

2 producten gevonden

Tuinhuis kopen?

Een tuinhuis koopt u eenvoudig en snel via PontMeyer. We hebben keuze uit diverse uitvoeringen. Hieronder zetten wij deze voor u uiteen.

Tuinhuis met een overkapping

Wilt u naast een opbergplaats ook overdekte zitplaatsen in de tuin creëren? Kies dan voor een tuinhuis met overkapping. Richt het in met een leuk zitje en geef de tuin extra sfeer! Zo kan een tuinhuis niet alleen als opbergplaats worden gebruikt, maar ook als een plek om tot rust te komen. Welke varianten tuinhuizen met overkapping zijn er verkrijgbaar? U kunt kiezen voor een plat of schuin dak, een modern of klassiek prieel. Bekijk ons assortiment en kies een tuinhuis die het best past bij de gebruikers. Wist u dat een tuinhuis met overkapping nagenoeg hetzelfde is als een blokhut? Ook die vindt u bij Pontmeyer! Bekijk ons assortiment blokhutten.

Op zoek naar een tuinhuis met een overkapping en een plat dak?

Op zoek naar een tuinhuis in een moderne of een klassieke uitvoering? Dan is de keuze van het dak zeer belangrijk. Een zadeldak is de klassieke variant terwijl een tuinhuis met een overkapping en een plat dak juist een tijdloze uitstraling heeft. Deze wordt vaak gebruikt voor een tuin met een modern karakter.

Wat is het verschil tussen een tuinhuis en een prieel?

Een prieel is een tuinhuis zonder opbergplaats. Simpel gezegd zijn het vier palen met een dak erop. Een mooie toevoeging voor een moderne buitenplaats. Een prieel zie je vaak in warme landen. Maar vanwege het strakke design is het ook in Nederland steeds vaker een mooie verrijking van de tuin. Moet er ook een plek zijn om gereedschap en teunmeubilair in op te bergen? Breid het prieel dan uit en maak een keuze uit ons assortiment tuinkasten.

Tuinhuis met een veranda

Een tuinhuis met een veranda biedt de oplossing voor een opbergplaats en ontspanning in de tuin. Een veranda is eigenlijk hetzelfde als een tuinhuis met overkapping. Bekijk ons ruime assortiment en maak een keuze uit een veranda naar wens.

Tuinhuis op maat maken?

Bent u op zoek naar een overkappig voor de auto? Bekijk dan onze houten garages en carports. Heeft u specifieke wensen voor een tuinhuis en hierboven nog niet kunnen vinden wat u zoekt? PontMeyer helpt u graag, bekijk ons assortiment hout en maak uw tuinhuis op maat.

Een tuinhuis bouwen kunt u ook zelf doen. Lees u via de link hoe u dat zelf kunt doen.