text.skipToContent text.skipToNavigation

Tuinhuis

11 producten gevonden
Lengte mm
2700
Uitvoering
excl dakbedekking

Compleet kant-en-klaar basispakket. Geschaafde staanders.

Achterwand is los bestelbaar: Zweeds rabat zwart of ongekleurd.

Let op: Exclusief dakbedekking. Exclusief fundering.
 

€ xx,xx

€ xx,xx

Dakpanplaat ten behoeve van Douglasvision Kapschuur Comfort (B64100135520). Inclusief bevestigingsmateriaal. Verkrijgbaar in de kleur antraciet. 

€ xx,xx

€ xx,xx

Lengte mm
2500
Uitvoering
excl dakbedekking

Compleet kant en klaar basispakket. Geschaafde staanders.

De achterwand is los bestelbaar: Zweeds rabat zwart of ongekleurd.

Let op: Exclusief dakbedekking. Exclusief fundering.
 

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Achterwand
Uitvoering
enkelzijdig Zweeds rabat

Achterwand van zwart Zweeds Rabat. Deze achterwand is los bestelbaar en past perfect in de Douglasvision Kapschuur Comfort (B64100135520). 

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Achterwand
Lengte mm
3710

Achterwand van onbehandeld Zweeds Rabat. Deze achterwand is los bestelbaar en past perfect in het Douglasvision buitenverblijf Comfort (B64100135590).

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Achterwand
Uitvoering
enkelzijdig Zweeds rabat

Achterwand van onbehandeld Zweeds Rabat. Deze achterwand is los bestelbaar en past perfect in de Douglasvision Kapschuur Comfort (B64100135520). 

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Achterwand
Lengte mm
3710

Achterwand van zwart Zweeds Rabat. Deze achterwand is los bestelbaar en past perfect in het Douglasvision buitenverblijf Comfort (B64100135590).

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Blokhut
Dikte mm
18
Wilt u een stevige vloer maken in uw tuinhuis of blokhut? Dit pakket met vloerplanken, onderbalken en plinten is voldoende voor 2.15m2 tuinhuisvloer.

€ xx,xx

€ xx,xx

Maatvoering
65mm
Product
Blokhut Minidakgootset
Voor blokhutten en priëlen (65mm goot) voor vierkante/rechthoekige daken heeft u aan de zijden van het dak dakgoten nodig. 

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Blokhut
Dikte mm
27
Wilt u een stevige vloer maken in uw tuinhuis of blokhut? Dit pakket met vloerplanken, onderbalken en plinten is voldoende voor 1,62 m2 tuinhuisvloer.

€ xx,xx

€ xx,xx

Een goede fundering is de basis voor een stabiele blokhut. Daarnaast heeft u met een goede fundering minder snel kans op houtrot. De blokhut komt wanneer u gebruik maakt van een funderingsbalk namelijk niet rechtstreeks in contact met de vochtige ondergrond. Extra handig is dat deze funderingsbalken zijn voorzien van een afwateringsprofiel. Hierdoor kan er geen water onder de fundering blijven staan.

€ xx,xx

€ xx,xx

Tuinhuis kopen?

Een tuinhuis koopt u eenvoudig en snel via PontMeyer. We hebben keuze uit diverse uitvoeringen. Hieronder zetten wij deze voor u uiteen.

Tuinhuis met een overkapping

Wilt u naast een opbergplaats ook overdekte zitplaatsen in de tuin creëren? Kies dan voor een tuinhuis met overkapping. Richt het in met een leuk zitje en geef de tuin extra sfeer! Zo kan een tuinhuis niet alleen als opbergplaats worden gebruikt, maar ook als een plek om tot rust te komen. Welke varianten tuinhuizen met overkapping zijn er verkrijgbaar? U kunt kiezen voor een plat of schuin dak, een modern of klassiek prieel. Bekijk ons assortiment en kies een tuinhuis die het best past bij de gebruikers. Wist u dat een tuinhuis met overkapping nagenoeg hetzelfde is als een blokhut? Ook die vindt u bij Pontmeyer! Bekijk ons assortiment blokhutten.

Op zoek naar een tuinhuis met een overkapping en een plat dak?

Op zoek naar een tuinhuis in een moderne of een klassieke uitvoering? Dan is de keuze van het dak zeer belangrijk. Een zadeldak is de klassieke variant terwijl een tuinhuis met een overkapping en een plat dak juist een tijdloze uitstraling heeft. Deze wordt vaak gebruikt voor een tuin met een modern karakter.

Wat is het verschil tussen een tuinhuis en een prieel?

Een prieel is een tuinhuis zonder opbergplaats. Simpel gezegd zijn het vier palen met een dak erop. Een mooie toevoeging voor een moderne buitenplaats. Een prieel zie je vaak in warme landen. Maar vanwege het strakke design is het ook in Nederland steeds vaker een mooie verrijking van de tuin. Moet er ook een plek zijn om gereedschap en teunmeubilair in op te bergen? Breid het prieel dan uit en maak een keuze uit ons assortiment tuinkasten.

Tuinhuis met een veranda

Een tuinhuis met een veranda biedt de oplossing voor een opbergplaats en ontspanning in de tuin. Een veranda is eigenlijk hetzelfde als een tuinhuis met overkapping. Bekijk ons ruime assortiment en maak een keuze uit een veranda naar wens.

Tuinhuis op maat maken?

Bent u op zoek naar een overkappig voor de auto? Bekijk dan onze houten garages en carports. Heeft u specifieke wensen voor een tuinhuis en hierboven nog niet kunnen vinden wat u zoekt? PontMeyer helpt u graag, bekijk ons assortiment hout en maak uw tuinhuis op maat.

Een tuinhuis bouwen kunt u ook zelf doen. Lees u via de link hoe u dat zelf kunt doen.