text.skipToContent text.skipToNavigation

Tuinhuis

  • 1(current)
  • 3
55 producten gevonden
  • 1(current)
  • 3

Tuinhuis kopen?

Een tuinhuis koopt u eenvoudig en snel via PontMeyer. We hebben keuze uit diverse uitvoeringen. Hieronder zetten wij deze voor u uiteen.

Tuinhuis met overkapping

Wilt u naast een opbergplaats ook overdekte zitplaatsen in de tuin creëeren? Kies dan voor een tuinhuis met overkapping. Richt het in met een leuk zitje en geef de tuin extra sfeer! Zo kan een tuinhuis niet alleen als opbergplaats worden gebruikt, maar ook als een plek om tot rust te komen. Welke varianten tuinhuizen met overkapping zijn er verkrijgbaar? U kunt kiezen voor een plat of schuin dak, een modern of klassiek prieel. Bekijk ons assortiment en kies een tuinhuis die het best past bij de gebruikers. Wist u dat een tuinhuis met overkapping nagenoeg hetzelfde is als een blokhut? Ook die vindt u bij Pontmeyer! Bekijk ons assortiment blokhutten.

Op zoek naar een tuinhuis met overkapping en een plat dak?

Op zoek naar een tuinhuis in een moderne of een klassieke uitvoering? Dan is de keuze van het dak zeer belangrijk. Een zadeldak is de klassieke variant terwijl een tuinhuis met overkapping en een plat dak juist een tijdloze uitstraling heeft. Deze wordt vaak gebruikt voor een tuin met een modern karakter.

Wat is het verschil tussen een tuinhuis en een prieel?

Een prieel is een tuinhuis zonder opbergplaats. Simpel gezegd zijn het vier palen met een dak erop. Een mooie toevoeging voor een moderne buitenplaats. Een prieel zie je vaak in warme landen. Maar vanwege het strakke design is het ook in Nederland steeds vaker een mooie verrijking van de tuin. Toch liever een plek om iets in op te bergen? Breid het prieel dan uit en maak een keuze uit ons assortiment tuinkasten. Bekijk hier onze prielen.

Tuinhuis met veranda

Een tuinhuis met veranda biedt de oplossing voor een opbergplaats en ontspaning in de tuin. Een veranda is eigenlijk hetzelfde als een tuinhuis met overkapping. Bekijk ons ruime assortiment en maak een keuze uit een veranda naar wens.

Tuinhuis op maat maken?

Zoekt u een tuinhuis voor iets specifieks? Kies dan voor een tuinhuis op maat. Ons assortiment is verdeeld in verschillende uitvoeringen. Op zoek naar een overkappig voor de auto? Bekijk dan onze garages en carports. PontMeyer helpt u graag!