text.skipToContent text.skipToNavigation
LET OP: Vóór 13:00 besteld, is de volgende dag afhalen! Voor meer informatie over de maatregelen klik hier!

Blokhutten

0 producten gevonden

Blokhutten kopen?

Een blokhut of tuinhuis kopen? Dan zit u bij PontMeyer goed! U vindt bij ons zowel kant-en-klare tuinhuizen als prefab blokhutten. Met onze blokhutten creëert u een plek om tuinspullen veilig op te bergen. Denk altijd goed na over de grootte van de blokhut. Moeten er grasmaaier of tuinmeubelen in opgeborgen worden? Dan heeft u al snel een blokhut van 2 bij 3 meter nodig. Als u liever een overdekt zitje met een tuinschuur wilt creëeren, ga dan voor een blokhut van 3 bij 4 meter. Bent u van plan de blokhut zelf vorm te geven? Bekijk dan onze verschillende soorten hout. Zo hebben wij een ruim assortiment hardhout, vuren geschaafd, geïmpregneerd  hout en steigerhout. Op zoek naar een moderne blokhut? Kies dan voor zwarte planken.

Blokhutten met overkapping

Een blokhut met overkapping of veranda, combineert een overdekt terras met opbergruimte. PontMeyer heeft een groot assortiment blokhutten met een terrasoverkapping. Maak keuze uit één van onze standaardmodellen. Liever een schaduwplek midden in de tuin? Bekijk dan eens onze priëlen. Ze zijn er in vele maten en uitvoeringen.

Bouw zelf met onze blokhutprofielen

Bent u van plan een blokhut of tuinhuis te bouwen? Maak dan gebruik van blokhutprofielen. Dit zijn gelijke stapel-planken die gemakkelijk in elkaar te schuiven zijn. Deze houten profielen worden ook wel dubbel rabat, kraaldelen of visbekdelen genoemd. Bekijk hier ons assortiment blokhutprofielen.

Het dak van onze blokhutten

Wij adviseren u ook goed na te denken welk dak het beste past bij de gebruiker en tuin. Gaat u voor een plat- of een schuin dak? En  welk materiaal kiest u? Voor het waterdicht maken van een plat dak, kunt u kiezen voor luxe epdm rubberfolie of bitumen. Er bestaan twee verschillende soorten schuine daken. Een lessenaarsdak waarbij het hemelwater naar de achterzijde wordt afgevoerd. De tweede optie is een zadeldak met dakgoten aan beide zijden. Bekijk hier ons assortiment dakbedekking.