text.skipToContent text.skipToNavigation

Blokhutten

7 producten gevonden
Lengte mm
2500
Uitvoering
excl dakbedekking

Compleet kant en klaar basispakket. Geschaafde staanders.

De achterwand is los bestelbaar: Zweeds rabat zwart of ongekleurd.

Let op: Exclusief dakbedekking. Exclusief fundering.
 

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Achterwand
Uitvoering
enkelzijdig Zweeds rabat

Achterwand van zwart Zweeds Rabat. Deze achterwand is los bestelbaar en past perfect in de Douglasvision Kapschuur Comfort (B64100135520). 

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Achterwand
Uitvoering
enkelzijdig Zweeds rabat

Achterwand van onbehandeld Zweeds Rabat. Deze achterwand is los bestelbaar en past perfect in de Douglasvision Kapschuur Comfort (B64100135520). 

€ xx,xx

€ xx,xx

Dakpanplaat ten behoeve van Douglasvision Kapschuur Comfort (B64100135520). Inclusief bevestigingsmateriaal. Verkrijgbaar in de kleur antraciet. 

€ xx,xx

€ xx,xx

Lengte mm
2700
Uitvoering
excl dakbedekking

Compleet kant-en-klaar basispakket. Geschaafde staanders.

Achterwand is los bestelbaar: Zweeds rabat zwart of ongekleurd.

Let op: Exclusief dakbedekking. Exclusief fundering.
 

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Achterwand
Lengte mm
3710

Achterwand van zwart Zweeds Rabat. Deze achterwand is los bestelbaar en past perfect in het Douglasvision buitenverblijf Comfort (B64100135590).

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Achterwand
Lengte mm
3710

Achterwand van onbehandeld Zweeds Rabat. Deze achterwand is los bestelbaar en past perfect in het Douglasvision buitenverblijf Comfort (B64100135590).

€ xx,xx

€ xx,xx

Blokhutten kopen?

Een blokhut of tuinhuis kopen? Dan zit u bij PontMeyer goed! U vindt bij ons zowel kant-en-klare tuinhuizen als prefab blokhutten. Met onze blokhutten creëert u een plek om tuinspullen veilig op te bergen. Denk altijd goed na over de grootte van de blokhut. Moeten er grasmaaier of tuinmeubelen in opgeborgen worden? Dan heeft u al snel een blokhut van 2 bij 3 meter nodig. Als u liever een overdekt zitje met een tuinschuur wilt creëeren, ga dan voor een blokhut van 3 bij 4 meter. Bent u van plan de blokhut zelf vorm te geven? Bekijk dan onze verschillende soorten hout. Zo hebben wij een ruim assortiment hardhout, vuren geschaafd, geïmpregneerd  hout en steigerhout. Op zoek naar een moderne blokhut? Kies dan voor zwarte planken.

Blokhutten met overkapping

Een blokhut met overkapping of veranda, combineert een overdekt terras met opbergruimte. PontMeyer heeft een groot assortiment blokhutten met een terrasoverkapping. Maak keuze uit één van onze standaardmodellen. Liever een schaduwplek midden in de tuin? Bekijk dan eens onze priëlen. Ze zijn er in vele maten en uitvoeringen.

Bouw zelf met onze blokhutprofielen

Bent u van plan een blokhut of tuinhuis te bouwen? Maak dan gebruik van blokhutprofielen. Dit zijn gelijke stapel-planken die gemakkelijk in elkaar te schuiven zijn. Deze houten profielen worden ook wel dubbel rabat, kraaldelen of visbekdelen genoemd. Bekijk hier ons assortiment blokhutprofielen.

Het dak van onze blokhutten

Wij adviseren u ook goed na te denken welk dak het beste past bij de gebruiker en tuin. Gaat u voor een plat- of een schuin dak? En  welk materiaal kiest u? Voor het waterdicht maken van een plat dak, kunt u kiezen voor luxe epdm rubberfolie of bitumen. Er bestaan twee verschillende soorten schuine daken. Een lessenaarsdak waarbij het hemelwater naar de achterzijde wordt afgevoerd. De tweede optie is een zadeldak met dakgoten aan beide zijden. Bekijk hier ons assortiment dakbedekking.