text.skipToContent text.skipToNavigation

Blokhut

12 producten gevonden

Van plan een blokhut te plaatsen in uw tuin? Dan zit u bij Pontmeyer goed! U vindt bij ons zowel kant-en-klare tuinhuizen als prefab blokhutten. Wilt u toch liever zelf een aan de slag? Kies dan een van onze houtsoorten. Zo hebben wij een ruim assortiment hardhout, vuren geschaafd en steigerhout. Gaat u voor een moderne stijl? Dan kunt kiezen voor zwarte planken of geïmpregneerd hout.

Wilt u een blokhut kopen?

Een blokhut kopen? Dat kan! Met onze blokhutten creëert u een plek om uw spullen veilig op te bergen. Denk altijd goed na over de grootte van uw blokhut. Wilt u een grasmaaier of tuinmeubelen op bergen? Dan heeft u al snel een blokhut van 2 bij 3 meter nodig. Als u liever overdekt wilt zitten met een tuinschuur, ga dan voor een blokhut van 3 bij 4 meter. Ben u een doe-het-zelver? Bekijk dan onze verschillende soorten hout.

Blokhut met overkapping

Wilt u in uw tuin kunnen genieten van het buitenleven? Ga dan voor een blokhut met overkapping. U combineert zo een overdekt terras met extra opbergruimte. PontMeyer heeft een groot assortiment blokhutten met overkapping klaar staan. Maak uw tuin compleet met een van onze standaardmodellen overkappingen. Denkt u eraan om een lekkere luwte plek te creëren? Bekijk dan eens onze priëlen. Ze zijn er in vele maten en uitvoeringen.

Bouw zelf met onze blokhutprofielen

Bent u van plan een schutting of blokhut te bouwen? Maak dan gebruik van blokhutprofielen. Dit zijn gelijke stapel-planken die gemakkelijk in elkaar schuiven. Deze houten profielen worden ook wel wel dubbel rabat, kraaldelen of visbekdelen genoemd. Maar het principe is hetzelfde. Je plaatst de onderdelen gemakkelijk in elkaar. Zo is uw blokhut of schutting klaar voordat u het weet. Bent u benieuwd welke blokhutprofielen er allemaal bestaan? Lees dan verder!

Het dak van uw blokhut

Gaat u zelf een blokhut maken? Dan is het dak een belangrijk onderdeel. Kiest u voor een plat- of een schuin dak? En voor welk materiaal gaat u? Voor het waterdicht maken van uw platte dak, kunt u kiezen voor luxe epdm rubberfolie, dakleer of easy roofing aluminium folie. Er bestaan twee verschillende soorten schuine daken. Een lessenaarsdak waarbij het hemelwater naar de achterzijde wordt afgevoerd. De tweede optie is een zadeldak met dakgoten aan beide zijden. Bekijk hier ons assortiment dakbedekking.

Blokhut tuinhuis

Een blokhut tuinhuis combinatie is ook een goede optie waar u voor kunt kiezen. Zo heeft een opbergplaats en zitplek in een. Wilt u liever alleen een tuinhuis? Bekijk dan ons assortiment en geniet binnen de kortste keren van het heerlijke buitenleven!

Blokhut met veranda

Wilt u een opbergplaats en lekker kunnen ontspannen in de tuin? Dan is een blokhut met veranda de perfecte combinatie! Een blokhut met veranda is eigenlijk hetzelfde als een tuinhuis met overkapping of een blokhut met overkapping. PontMeyer heeft een ruime keuze. Kies de veranda die het beste bij u past en kom heerlijk tot rust. Ziet u uzelf al zitten in de tuin onder de zon?