text.skipToContent text.skipToNavigation

Blokhutten

  • 1(current)
21 producten gevonden
  • 1(current)

Blokhutten kopen?

Een blokhut kopen? Dan zit u bij PontMeyer goed! U vindt bij ons zowel kant-en-klare tuinhuizen als prefab blokhutten.  Met onze blokhutten creëert u een plek om uw spullen veilig op te bergen. Denk altijd goed na over de grootte van uw blokhut. Wilt u een grasmaaier of tuinmeubelen op bergen? Dan heeft u al snel een blokhut van 2 bij 3 meter nodig. Als u liever overdekt wilt zitten met een tuinschuur, ga dan voor een blokhut van 3 bij 4 meter. Bent u van plan uw blokhut zelf vorm te geven? Bekijk dan onze verschillende soorten hout. Zo hebben wij een ruim assortiment hardhout, vuren geschaafd, geïmpregneerd  hout en steigerhout. Gaat u voor een moderne stijl? Dan kunt kiezen voor zwarte planken.

Blokhutten met overkapping

Wilt u in uw tuin kunnen genieten van het buitenleven? Ga dan voor een blokhut met overkapping. U combineert zo een overdekt terras met extra opbergruimte. PontMeyer heeft een groot assortiment blokhutten met overkapping. Maak uw tuin compleet met één van onze standaardmodellen overkappingen. Denkt u eraan om een luwte plek te creëren? Bekijk dan eens onze priëlen. Ze zijn er in vele maten en uitvoeringen.

Bouw zelf met onze blokhutprofielen

Bent u van plan een schutting of blokhut te bouwen? Maak dan gebruik van blokhutprofielen. Dit zijn gelijke stapel-planken die gemakkelijk in elkaar schuiven. Deze houten profielen worden ook wel wel dubbel rabat, kraaldelen of visbekdelen genoemd. Maar het principe is hetzelfde. U plaatst de onderdelen gemakkelijk in elkaar. Zo is uw blokhut of schutting klaar voordat u het weet. Bent u benieuwd welke blokhutprofielen er allemaal bestaan? Lees dan verder!

Het dak van onze blokhutten

Gaat u zelf een blokhut maken? Dan is het dak een belangrijk onderdeel. Kiest u voor een plat- of een schuin dak? En voor welk materiaal gaat u? Voor het waterdicht maken van uw platte dak, kunt u kiezen voor luxe epdm rubberfolie of bitumen. Er bestaan twee verschillende soorten schuine daken. Een lessenaarsdak waarbij het hemelwater naar de achterzijde wordt afgevoerd. De tweede optie is een zadeldak met dakgoten aan beide zijden. Bekijk hier ons assortiment dakbedekking.

Blokhut tuinhuis

Een blokhut tuinhuis combinatie is ook een goede optie waar u voor kunt kiezen. Zo heeft een opbergplaats en zitplek in één. Wilt u liever alleen een tuinhuis? Bekijk dan ons assortiment en geniet van het heerlijke buitenleven!

Blokhut met veranda

Wilt u een opbergplaats en overdekte zitplaats in de tuin? Dan is een blokhut met veranda de perfecte combinatie! Een blokhut met veranda is eigenlijk hetzelfde als een tuinhuis met overkapping of een blokhut met overkapping. PontMeyer heeft een ruime keuze.