text.skipToContent text.skipToNavigation

Blokhut accessoires

4 producten gevonden
Product
Blokhut
Dikte mm
27
Wilt u een stevige vloer maken in uw tuinhuis of blokhut? Dit pakket met vloerplanken, onderbalken en plinten is voldoende voor 1,62 m2 tuinhuisvloer.

€ xx,xx

€ xx,xx

Maatvoering
65mm
Product
Blokhut Minidakgootset
Voor blokhutten en priëlen (65mm goot) voor vierkante/rechthoekige daken heeft u aan de zijden van het dak dakgoten nodig. 

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Blokhut
Dikte mm
18
Wilt u een stevige vloer maken in uw tuinhuis of blokhut? Dit pakket met vloerplanken, onderbalken en plinten is voldoende voor 2.15m2 tuinhuisvloer.

€ xx,xx

€ xx,xx

Een goede fundering is de basis voor een stabiele blokhut. Daarnaast heeft u met een goede fundering minder snel kans op houtrot. De blokhut komt wanneer u gebruik maakt van een funderingsbalk namelijk niet rechtstreeks in contact met de vochtige ondergrond. Extra handig is dat deze funderingsbalken zijn voorzien van een afwateringsprofiel. Hierdoor kan er geen water onder de fundering blijven staan.

€ xx,xx

€ xx,xx

Blokhut accessoires kopen?

Blokhut accessoires koopt u bij PontMeyer voor het bouwen van een blokhut of tuinhuis. In ons assortiment vindt u o.a. dakshingles, afdekkappen, blokhutprofielen en mastgootsetten.