text.skipToContent text.skipToNavigation

Sierbestrating

  • 1(current)
  • 3
49 producten gevonden
  • 1(current)
  • 3

Bestrating kopen?

Dat kan! PontMeyer heeft sierbestrating in alle soorten en maten. Bent u van plan om een terras aan te leggen? Maak dan een keuze uit ons uitgebreide assortiment. Tegen een scherpe prijs bestelt u de volgende soorten bestrating: Stenen en klinkers,terrastegels en muurelementen

Stenen bestrating

Onze stenen bestrating wordt altijd gemaakt van hoogstaande klei en met behulp van een steenpers. Met stenen kunt u alle kanten op. Zo lijken sommige stenen op tegels, maar schijn bedriegt! Het zijn stenen die plat worden geperst. Benieuwd welke sierbestrating het beste in uw tuin past? Bekijk dan ons assortiment stenen en bestel!

Bestraten met klinkers

Grote tegels kunnen erg mooi zijn, maar heeft u al eens gedacht aan klinkers? Klinkers, ook wel BSS of BKK genoemd, geven een zeer sfeervolle en natuurlijke uitstraling aan je tuin of oprit. Het voordeel van klinkers is dat ze in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar zijn. Ook zijn ze duurzaam. Ze gaan jaren mee! Benieuwd welke klinkers het beste bij u in de tuin passen?

Terras aanleggen? Gebruik terrastegels!

Wilt u ook lekker in de tuin van de zon genieten? Een terras maakt dit mogelijk! Maar welke terrastegels gaat u gebruiken en hoe gaat u ze leggen? Geen probleem, wij helpen graag. Er zijn verschillende manieren hoe een terras gelegd kan worden. Het is belangrijk om hier goed over na te denken. Het leggen en de grootte van de tegels bepalen namelijk de uitstraling van het terras. Zo bestaan er de volgende legverbanden: blokverband, halfsteenverband, wild verband en een molenwiek verband. Ontdek hier welke terrastegels wij in het assortiment hebben.

Muurelementen nodig?

Voor het indelen van uw tuin, gebruikt u muurelementen. Hierdoor wordt uw tuin knus en karakteristiek. Creëer gezellige hoekjes voor uw planten of juist een fijne plek om te zitten. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment muurelementen.

Tuin bestrating

Het bestraten van een tuin is een vak apart. De keuze voor materialen, de grote en de manier van leggen zijn alles bepalend. PontMeyer biedt een ruime keuze aan verschillende soorten tuin bestrating. Zo kunt u met een goed gevoel van uw tuin genieten!

Oprit bestrating

De bestrating van een oprit is niet alleen goed om een auto op te parkeren. Het neemt een groot oppervlakte in beslag en is dus bepalend voor de uitstraling van uw huis. Kies daarom de juiste oprit bestrating die bij uw stijl aansluit. Gaat u bijvoorbeeld voor tegels, stenen of klinkers? Wij helpen graag!

Welke bestratingsmateriaal heeft u nodig?

Gaat u een terras aanleggen? Dan zijn er een aantal bestratingsmaterialen die zeker niet mogen ontbreken. Gaat u voor stenen, tegels of klinkers? Waar u ook voor kiest, de volgende materialen moeten aanwezig zijn voor u begint:

Ophoogzand
Rubberen hamer
Opsluitband
Kniebeschermers
Kruiwagen
Tegels
Stenen of klinkers

Simpel toch? Haal de bestratingsmaterialen in huis en begin met het bouwen van uw droomterras!