text.skipToContent text.skipToNavigation

Terras

Een mooi terras aanleggen met vlonderplanken? Bij PontMeyer vindt u een breed assortiment houten (en composiet) vlonderplanken. Met houten vlonderplanken creëert u een natuurlijke sfeer in de tuin en wordt het in de zomer niet heet onder uw voeten. Met composiet vlonderplanken creëert u dezelfde natuurlijke sfeer. Echter, composiet vlonderplanken hebben een langere levensduur en behoeven geen onderhoud. Lees hier meer over de verschillende vlonderplanken.

  • 1(current)
  • 3
154 producten gevonden
  • 1(current)
  • 3

Houten vlonderplanken

Een mooi terras aanleggen met vlonderplanken? Bij PontMeyer vindt u een breed assortiment houten (en composiet) vlonderplanken. Met houten vlonderplanken creëert u een natuurlijke sfeer in de tuin en wordt het in de zomer niet heet onder uw voeten. Met composiet vlonderplanken creëert u dezelfde natuurlijke sfeer. Echter, composiet vlonderplanken hebben een langere levensduur en behoeven geen onderhoud.

Grenen vlonderplanken

Grenen vlonderplanken worden gezien als budget vlonderplanken. Deze houten vlonderplanken zijn eenzijdig geprofileerd en volledig geïmpregneerd. Voordeel buiten de prijs is dat u de planken niet hoeft voor te boren. Door de grenen vlonderplanken te voorzien van een laag beits verlengt u de levensduur.

Hardhouten vlonderplanken

PontMeyer heeft hardhouten vlonderplanken van Keruing. Deze houten vlonderplanken vragen weinig onderhoud en hoeven niet elk jaar te worden behandeld met beits. Keruing is donker bruin/rood van kleur (vergrijst in de loop der jaren) en heeft duurzaamheidsklasse 3-4 (verwachte levensduur 10-15 jaar). De hardhouten vlonderplanken zijn eenzijdig geprofileerd, de andere zijde is glad.

Mukulungu vlonderplanken

Mukulungu is een zeer zware houtsoort met duurzaamheidsklasse 1 (verwachte levensduur > 25 jaar). Deze houten vlonderplanken geven uw terras een luxe uitstraling. De effen, roodkleurige vlonderplanken vergrijzen zeer egaal.

Bamboo vlonderplanken

Deze thermisch behandelde vlonderplanken zijn niet gevoelig voor aantasting door schimmels. De kleur is zeer donker bruin en vergrijst in de loop der jaren. Bamboe vlonderplanken hebben een gladde en geribbelde zijde (duurzaamheidsklasse 1).

Composiet vlonderplanken

Wilt u onderhoudsarme vlonderplanken? PontMeyer heeft composiet vlonderplanken van UPM in het assortiment. Composiet vlonderplanken zien eruit als hout, voelen aan als hout, maar zijn niet gevoelig voor vergrijzing, schimmels en vocht. Composiet is bijzonder milieuvriendelijk. Het is een combinatie van PEFC papiervezels en gerecycled kunststofpolymeren. Composiet vlonderplanken vallen in duurzaamheidsklasse 1.

Houten vlonderplanken kopen doet u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.