text.skipToContent text.skipToNavigation

Terrastegels

Terrastegels zijn verkrijgbaar bij PontMeyer in diverse kleuren en in de afmeting 30x30cm, 60x60cm en 30x60cm met een dikte van 6cm.Terrastegels kunt u verwerken in uw tuin om een terras aan te leggen.

 

8 producten gevonden

Terrastegels

Terrastegels zijn verkrijgbaar bij PontMeyer in diverse kleuren en in de afmeting 30x30cm, 60x60cm en 30x60cm met een dikte van 6cm.Terrastegels kunt u verwerken in uw tuin om een terras aan te leggen. Met 3 60x60cm tegels kunt u 1m² voorzien. Hier heeft u 11 stuks 30x30cm terrastegels voor nodig 6 stuks 30x60cm terrastegels.

Verwerking terrastegels

Terrastegels plaatst u op het aangetrilde ophoogzand. U kunt de terrastegels in diverse patronen leggen. Afwisselen met formaten is ook mogelijk. Om onkruid te voorkomen kunt u onder het ophoogzand en de terrastegels worteldoek neerleggen. Met een moker met rubberen dop kunt u de terrastegels op zijn plek slaan zonder deze te beschadigen. Terrastegels kunt u inkorten met en zaagmachine.

Benodigdheden

Zorg voor voldoende bescherming tijdens het inkorten van terrastegels. Maak gebruik van veiligheidsbril en gehoorbescherming tijdens het inkorten van de terrastegels. Handschoenen zorgen voor meer grip tijdens het tillen van de terrastegels en beschermen uw handen. Draag werkschoenen met een stalen neus om uw voeten te beschermen. Voor uw knieën kunt u kniebeschermers dragen, dit maakt het verwerken een stuk aangenamer.

Terrastegels koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.