text.skipToContent text.skipToNavigation

Trellis

4 producten gevonden

Trellis kopen?

Trellis, ook wel gaasschermen genoemd, is ideaal voor een natuurlijke afscherming van uw tuin. Onze trellisschermen hebben een draad van 3.8 mm in combinatie met het hardhouten kader. Dit zorgt voor een degelijk en sterk scherm. Met het hardhouten trellis creëert u een doorkijk in de tuinafscheiding en geeft je een warme uitstraling aan uw tuin. Onze trellisschermen hebben hardhouten kaders met in het midden een gaaselement. Het mooie van trellis is dat u er alle kanten mee op kunt. Zo kunt u er voor kiezen om het met een klimplant te begroeien. Zo waant u zich midden in de natuur als u in uw tuin van de zon geniet.

Trellisschermen

Trellisschermen zijn de ideale oplossing om uw tuin een betaalbare en eenvoudige transformatie te geven. Een trellis scherm geeft uw tuin een ruimtelijke uitstraling. Planten groeien gemakkelijk omhoog door de houten gaaspanelen. Gaat u toch liever voor een afgesloten exemplaar? Bekijk dan ons assortiment schuttingen en tuinschermen.

Trellis metaal

De binnenkant van een trellis is van hardhout of van metaal, ook wel gaas genoemd. Onze trellis is van metaal met aan de buitenkant een hardhouten kader. Dit is de ideale combinatie voor een sterke beschutting. Gaat u deze zomer liever zelf aan de slag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met de juiste materialen kunt u zelf uw schutting op allerlei manieren bouwen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze rabatdelen of steigerhout (vuren ME).

Trellis schutting

Een trellis schutting is niet alleen stevig, er zijn ook allerlei variaties mogelijk. Zo kunt u voor een leuk effect de trellis dwars op de schutting plaatsen. Een trellis scherm geeft een mooie afwisseling op uw gesloten tuinafscheiding. Wij hebben trellis in verschillende soorten en maten. U kunt er zelfs voor kiezen om uw trellis horizontaal bovenop een plankenscherm te plaatsen. Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Gaas

Met gaas kunt u alle kanten op. Er zijn meerdere toepassingen voor uw tuin mogelijk. Gaas is niet alleen geschikt voor een afscheiding, maar kan ook gebruikt worden als compostbak of bijvoorbeeld een nieuw konijnenhok. Zo kunt u kiezen voor buigbaar gaas. Ook wordt verzinkt gaas cementdekvloer gebruikt voor een stevige tuinafscheiding. Dit is niet alleen bestand tegen alle weersomstandigheden, maar staat ook goed in een moderne of strakke tuin. Met PontMeyer geniet u zo optimaal van het buitenleven!