text.skipToContent text.skipToNavigation
LET OP: Vóór 13:00 besteld, is de volgende dag afhalen! Voor meer informatie over de maatregelen klik hier!

Houten hekwerk

0 producten gevonden

Houten tuinhek

Houten hekwerk kopen? Dan zit u bij PontMeyer goed. Een houten tuinhek geeft een natuurlijke uitstraling aan de tuin. De latten van het houten hekwerk zijn met gegalvaniseerd ijzerdraad aan elkaar gebonden. Wij hebben een ruim assortiment kwalitatief hoogstaande producten. Zo kunt u kiezen voor kastanjehouten hekwerken of een van onze kant-en-klare schuttingen. Bent u ook bezig met het leggen van een terras? Bekijk dan ons assortiment tuintegels, stenen, klinkers en overige tuinbestrating

Kastanjehouten hekwerk

Een kastanjehouten hekwerk is ideaal voor een tuin met een open karakter. Het geeft een natuurlijke uitstraling aan een tuin of buitenverblijf. Het voordeel van een kastanjehouten hekwerk is dat er geen betonpalen aan te pas komen. Daarmee is het hekwerk goed voor het milieu en gemakkelijk te plaatsen. Op zoek naar een afscherming die u kunt beplanten? Bekijk dan ons assortiment tuinschermen en trellis. Meer beschutting nodig? Ga dan voor onze schuttingplanken of douglas planken.

Houten hekwerk voor in de tuin

Naast een houten hekwerk voor in de tuin, hebben wij een ruim assortiment tuinartikelen beschikbaar om een droomtuin te maken. Zo hebben wij tuindeuren voor elke afscheiding. Zelfs een blokhut of tuinhuis bestelt u eenvoudig online bij ons en leveren we op locatie af! Maak de tuin af met onze picknicktafels, zonwering voor buiten, tuinkasten en overige tuinmeubelen. Voor iedere smaak hebben wij producten van hoge kwaliteit. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!