text.skipToContent text.skipToNavigation

Houten hekwerk

Houten hekwerk kopen? Dan zit u bij PontMeyer goed. Ze geven een natuurlijke uitstraling aan uw tuin. De latten van het houten hekwerk zijn met gegalvaniseerd ijzerdraad aan elkaar gebonden.

4 producten gevonden

Houten tuinhek

Voor u houten tuinhek zit u goed bij PontMeyer. Wij hebben een ruim assortiment kwalitatief hoogstaande producten. Zo kunt u kiezen voor kastanjehouten hekwerken of een van onze kant-en-klare schuttingen. Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Bent u aan het werk in de tuin en bezig met het leggen van een terras? Bekijk dan ons assortiment tuintegels, stenen, klinkers en overige tuinbestrating. Zo geniet u met PontMeyer optimaal van het buitenleven!

Kastanjehouten hekwerk

Een kastanjehouten hekwerk is ideaal voor een tuin met een open karakter. Het geeft een natuurlijke uitstraling aan uw tuin of buitenverblijf. Het voordeel van een kastanjehouten hekwerk is dat er geen betonpalen aan de pas komen. Daarmee is het hekwerk goed voor het milieu en gemakkelijk te plaatsen. Heeft u een open tuin maar wilt u toch liever gaan voor een afscherming die u kunt beplanten? Bekijk dan ons assortiment tuinschermen en trellis. Is een beschutte tuin meer naar uw smaak? Ga dan voor onze schuttingplanken of douglas planken.

Houten hekwerk tuin

Voor een houten hekwerk tuin hebben wij een ruim assortiment beschikbaar. Op zoek naar een tuindeur voor uw afscheiding? Dan dan bent u bij PontMeyer aan het juiste adres. Met onze tuinartikelen maakt u binnen de kortste keren de tuin van uw dromen. Geniet u graag van de zon? Denk dan eens aan een blokhutt of tuinhuis. Richt uw tuin in met onze picknicktafels, zonwering buiten, tuinkasten en overige tuinmeubelen. Voor iedere smaak hebben wij producten van hoge kwaliteit. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!