text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Productgroep
Filter 9 resultaten

Tuinhuis

9 producten gevonden

Tuinhuis

Op zoek naar een nieuw tuinhuis? Handig voor het creëren van extra opbergruimte of als aparte werkruimte. Heeft u een grote tuin? Dan is een tuinhuis met overkapping handig. Zo heeft u de ruimte voor opslag én kunt u gezellig onder de overkapping een zitje maken. Een tuinhuis, met of zonder overkapping, koopt u eenvoudig en snel via PontMeyer.

Tuinhuis met overkapping

Wilt u naast een opbergplaats ook overdekte zitplaatsen in uw tuin creëren? Kies dan voor een tuinhuis met overkapping of veranda. Richt het in met een leuk zitje en geef de tuin extra sfeer! Onze tuinhuizen hebben een plat dak en zijn gemaakt van vurenhout.

Wat is het verschil tussen een tuinhuis en een prieel?

Een prieel, ook wel kapschuur, is een alleen een overkapping, dus zonder opslagruimte. Simpel gezegd zijn het vier palen met een dak erop. Een mooie toevoeging voor een moderne buitenplaats. Waar we de priëlen voorheen vaak tegenkwamen in warme landen, zien we deze dankzij het strakke design ook steeds vaker in Nederland.

Tuinhuis op maat

Passen de standaardafmetingen van de tuinhuizen uit ons assortiment niet? Wij helpen u graag verder. Bekijk ons assortiment hout en maak uw tuinhuis op maat. Een tuinhuis bouwen kunt u namelijk ook zelf doen!

Tuinhuis kopen bij PontMeyer

De meeste tuinhuizen zijn op voorraad. Dat betekent dat we snel en betrouwbaar kunnen leveren. U kunt er ook voor kiezen om een tuinhuis af te halen in één van onze vestigingen. De meeste vestigingen hebben een drive-inn concept. U rijdt met uw bus naar binnen en laadt zo in! Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.