text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Buitenverblijf

12 producten gevonden

Buitenverblijf

Buitenverblijf is een plek dat onderdak en extra leefruimte biedt. Het geeft extra sfeer aan uw tuin. Zelfs op de minder mooie dagen geniet u van de tuin. De verblijven van PontMeyer zijn op verschillende manieren uit te breiden. Zo kunt u met zijwanden een afgesloten buitenverblijf creëren.

Het assortiment van PontMeyer bestaat uit:

Houten buitenverblijf van Douglas

Alle buitenverblijven van PontMeyer zijn gemaakt van Douglas hout. Dit is om diverse redenen een populaire tuinhoutsoort. Allereerst heeft heteen oranje tint en daardoor een mooie warme uitstraling. Ook is het één van de meest duurzame naaldhoutsoorten én het heeft ook nog een aantrekkelijke prijs. Het meest Douglas hout komt uit Noord-Europa, voornamelijk uit Zweden. Door de koude temperaturen daar, heeft het hout een dichte structuur. Dat komt de duurzaamheid van het houten buitenverblijf ten goede. Om de levensduur te verlengen kunt u Douglas hout behandelen. Gebruik hier beits of lak voor. Dit zorgt er ook voor dat het hout de warme oranje tint behoudt en niet vergrijst.

Buitenverblijf kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u een buitenverblijf kopen bij PontMeyer? Kijk dan eens rond in ons ruime assortiment met buitenverblijven, zoals tuinhuizen en kapschuren. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste houten buitenverblijven voor u op voorraad.

Heeft u vragen over het assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.