text.skipToContent text.skipToNavigation

Blokhutten

Bent u op zoek naar een blokhut of tuinhuis voor uw tuin? Dan bent u bij PontMeyer aan het juiste adres. U kunt kiezen uit diverse modellen om uw tuin aan te kleden. U kunt een blokhut of tuinhuis gebruiken voor het opbergen van uw spullen of één met een luifel waaronder u kunt ontspannen.

12 producten gevonden

Blokhut

Bent u op zoek naar een blokhut of tuinhuis voor uw tuin? Dan bent u bij PontMeyer aan het juiste adres. U kunt kiezen diverse modellen om uw tuin aan te kleden. U kunt een blokhut of tuinhuis gebruiken voor het opbergen van uw spullen. Er zijn ook blokhutten verkrijgbaar met een aansluitende luifel waar u kunt ontspannen. Zoekt u alleen een terrasoverkapping? Ook deze vind u bij PontMeyer.

Soorten blokhutten

U heeft de mogelijkheid om bij PontMeyer zelf uw blokhut te kiezen op indeling en soort. U kiest het basis model welke u kunt samenstellen naar uw wensen. De blokhutten zijn verkrijgbaar met diverse houtdiktes, met wind en waterdichte rechte hoekverbindingen. U kunt ervoor kiezen de blokhut onbehandeld te laten leveren. Het is ook mogelijk om de blokhut te laten impregneren op kleur. Afhankelijk van het gekozen model kunt u de blokhut aanvullen met dakshingles naar keuze, funderingsbalken, vloerpakket in diverse diktes, minidakgootset of mastgootset. Daarnaast kunt u een accessoires toevoegen aan uw blokhut zoals een ventilatierooster of afdekkap.

Montage blokhut

Voor het monteren van de blokhut heeft u geen speciaal gereedschap nodig. Elke blokhut bevat een uitgebreide handleiding met instructies voor het opbouwen van de blokhut. Indien u de blokhut onbehandeld heeft besteld wordt geadviseerd om voor het monteren de blokhut te behandelen voor een langere levensduur. Door dit voor de montage te doen zullen er geen onbehandelde delen in uw blokhut zitten.

Nabehandeling blokhut

U kunt de blokhut onderhouden door deze in de beits of olie te zetten. Alle benodigdheden om de beits of olie aan te brengen besteld u gemakkelijk online bij PontMeyer. Door de blokhut te behandelen verlengt u de levensduur van het product. Wilt u liever niet aan de slag met een beits of olie? Betsel dan de blokhut met impregnatie, hierdoor is het hout al behandeld waardoor u direct kunt beginnen met opbouwen.

Alternatieven

Als alternatief voor een compleet blokhut pakket kunt u ervoor kiezen om uw blokhut of terras overkapping zelf te maken. Bij PontMeyer vind u blokhutprofielen welke u kunt gebruiken als basis voor uw blokhut. Douglas hout leent zich uitstekend voor het bouwen van een overkapping. Maak uw keuze uit de brede balken, planken of douglas gevelbekleding.

Blokhut kopen kunt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.