text.skipToContent text.skipToNavigation

Gevelstenen

7 producten gevonden

Gevelstenen

Gevelstenen worden toegepast voor het bekleden van uw huis, schuur of bedrijfspand en dragen bij aan de uitstraling. Gevelstenen zijn verkrijgbaar bij PontMeyer in vier kleurnuances:

  • Rood
  • Rood genuanceerd
  • Naturel
  • Bruin

Gevelstenen genuanceerd betekend dat de steen meerdere kleuren bevat. De stenen zijn in waalformaat, dit houdt in de afmeting 210x100x50mm.

 

Verwerking gevelstenen

Gevelstenen zijn de basis voor het afwerken van de gevel. Een metselprofiel kan hulp bieden tijdens het bekleden van de gevel. Om een metselprofiel heen kunt u een metselkoord spannen wat u kunt gebruiken als hulpmiddel om de gevelstenen recht aan te brengen. U kunt nu de metselmortel aanbrengen op de gevelstenen om deze aan elkaar te bevestigen. Metselmortel brengt u gemakkelijk aan met een metseltroffel. Hiermee kunt u de mortel geleidelijk verdelen om vervolgens de gevelstenen te plaatsen. Gevelstenen kunt u afkorten door een metselaarsabel op de af te korten plaatst te leggen en hierop te slaan.

Benodigdheden gevelstenen

Zorg bij de verwerking van gevelstenen voor persoonlijke bescherming. Draag tijdens het inkorten van de gevelstenen handschoenen en een veiligheidsbril. Een veiligheidshelm en werkschoenen worden aangeraden tijdens de verwerking van de gevelstenen.

Gevelstenen koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.