text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Kleuromschrijving
Dikte (mm)
Toon meer Toon minder
Lengte (mm)
Afmeting (mm)
Oppervlakte afwerking
Houtkwaliteit
Sterkteklasse
Netto breedte (mm)
Vochtpercentage
Kwaliteitsklasse
Netto dikte (mm)
Duurzaamheidsklasse
Productgroep
Filter 23 resultaten

Stofdorpels

23 producten gevonden

Stofdorpels zijn geschikt voor het plaatsen tussen een deurkozijn, om hiermee stof tegen te gaan. Stofdorpels dragen bij aan een nette overgang tussen diverse ruimtes. Stofdorpels zijn verkrijgbaar bij PontMeyer in hout, kunststeen, hardsteen en graniet.

Soorten stofdorpels

PontMeyer heeft houten of stenen stofdorpels in het assortiment. Voor gebruik in badkamers of keukens kunt u granieten, hardstenen en kunststenen stofdorpels toepassen. De granieten en kunststenen stofdorpels hebben een glanzende uitstraling, hardstenen stofdorpels hebben een matte uitstraling. Zoekt u een zeer sterke stofdorpel? Kies dan voor de granieten stofdorpel, deze wordt in sterkte gevolgd door de hardstenen stofdorpel.

Beuken stofdorpels zijn sterk en kunnen tegen een stootje. U kunt beuken stofdorpels in de olie zetten of schilderen. Beuken stofdorpels zaagt u gemakkelijk op maat met een handzaag.

Afwerking stofdorpels

De randen kunt u na het plaatsen afkitten met een acrylaatkit. Zorg voor het afkitten van een hardsteen, kunststeen of granieten stofdorpel dat u een zuurvrije kit gebruikt. Zoals bijvoorbeeld siliconenkit, deze tast de ondergrond niet aan.

Stofdorpels koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.