text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Rockwool isolatiemateriaal

Productgroep
Merk
Toon meer Toon minder
Toepassing
Toon meer Toon minder
Dikte (mm)
Toon meer Toon minder
Rd-waarde
Toon meer Toon minder
Brandklasse
Filter 223 resultaten
223 producten gevonden

Rockwool isolatie

Rockwool isolatie heeft een prominente naam in de markt van isolatie vanwege z’n hoge isolatiewaarde en gebruiksgemak. Door het gebruik van Rockwool isolatie kunt u eenvoudig en snel een woning volledig isoleren. Rockwool isolatie is recyclebaar en wordt het duurzaam geproduceerd. Daarnaast is Rockwool uitermate geschikt als thermische- en akoestische isolatie. U kunt Rockwool toepassen voor o.a. muurisolatie, dakisolatie, gevelisolatie, vloerisolatie en kruipruimte isolatie.

Hittebestendige isolatie Rockwool

Brandveiligheid is een belangrijk onderdeel van de bouw. Rockwool heeft al jaren ervaring op het gebied van hittebestendige isolatie en heeft ook veel expertise. Zo is Rockwool steenwol brandveilig. Het smelt pas vanaf 1000 graden, veroorzaakt nauwelijks rook en/of toxische gassen en heeft daarom brandklasse A1.

Rockwool kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u Rockwool kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan Rockwool isolatie en andere materialen om uw woning mee te isoleren. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke Rockwool isolatie prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste isolatie Rockwool producten voor u op voorraad. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.