text.skipToContent text.skipToNavigation
5 producten gevonden

De platen zijn geschikt bij renovatie en nieuwbouw voor isolatie van wanden en vloeren in badkamers, platte daken en hellende daken, houtskeletbouw en interieurbouw, plafond en zolder afbouw, vloeren.
Xtratherm Pir isolatieplaten zijn speciaal ontwikkeld om een maximale isolatiewaarde te realiseren met een minimale dikte voor muur-, dak- en vloerisolatie.
De Xtratherm UniPir isolatieplaten zijn specifiek ontwikkeld als universele isolatieplaat voor die toepassingen waarbij een thermische isolatie in plaatvorm gevraagd wordt met de hoogste isolatiewaarde per dikte. Door het hoge rendement, zijn de Xtratherm UniPir hardschuim isolatieplaten ook uitermate geschikt om ingezet te worden bij na-isolatie toepassingen.
Xtratherm SpouwPir isolatieplaten zijn eenvoudig te verwerken en op maat te snijden; het pirschuim neemt geen vocht op en dankzij de 15 mm diepe sponning worden warmtelekken voorkomen.

- Xtratherm XT/FR ALU is een hoog rendement polyisocyanuraat (PIR) hardschuim isolatieplaat voor platte daken met een gasdichte, gelamineerde ALUfolie cachering
- Hoog rendement PIR hardschuim met .d(90/90) = 0,022 W/m.K
- Met FM Approval en toepasbaar in combinatie met éénlaagse en meerlaagse, mechanisch bevestigde en/of geballaste dakbedekkingsystemen
- Zeer hogere trekstrekte van de toplaag van 80 kPa (Voor daktoepassing is de eis volgens KOMO minimaal 40 kPa)
- De waarde is van belang indien er verlijmd dient te worden op de toplaag zoals bijvoorbeeld met epdm
- Geproduceerd zonder CFK/HCFK blaasmiddelen en met gasdichte, lage emissie ALUfoliecachering
- Chemisch neutraal; veroorzaakt of bevordert geen corrosie
- Korte terugverdientijd door hoog isolatierendement

Toepassingen
- De platen zijn geschikt bij renovatie en nieuwbouw voor isolatie van wanden en vloeren in badkamers
- Platte daken en hellende daken
- Houtskeletbouw en interieurbouw
- Plafond en zolder afbouw
- Vloeren