text.skipToContent text.skipToNavigation
  • 1(current)
23 producten gevonden
  • 1(current)

Raamdorpels

Raamdorpels beschermen uw raam en muur doordat het snel en effectief het water afvoert. Vanwege zijn unieke vorm, wordt waterdoorslag voorkomen. De einddorpels zorgen ervoor dat het water niet in de hoeken blijft staan, dit draagt bij aan een mooie, schone gevel. De kwalitatieve raamdorpels bij PontMeyer hebben een glad oppervlak met een verglaasde coating. Om eenheid te creëren kunt u ook dorpels voor een gemetselde muur bestellen.

Alternatieven

De kleuren die standaard in het assortiment zitten zijn donkerbruin en zwart, daarnaast op bestelling leverbaar in de kleur lichtbruin en hoogglans zwart. PontMeyer kan ook onverglaasde raamdorpels voor u bestellen in de kleur ijzerklinker en blauw gesmoord.

Kunststeen dorpels

Kunststeen bestaat uit een hoogwaardig mengsel van verschillende zandsoorten die worden gebonden door kunsthars. Hierdoor zijn ze erg duurzaam en geschikt voor binnen en buiten toepassingen. Kunsteen stofdorpels worden vaak toegepast als deurdorpels maar ook als scheiding tussen de tegels bij een douchecabine. De dorpels zijn vorst, zuur, uv-bestendig en kunnen in natte ruimtes worden gebruikt. Voor de verwerking dient u een dilatatievoeg van circa 4mm aan elke zijde in acht te nemen.