text.skipToContent text.skipToNavigation

Beton

0 producten gevonden

Betonmortel kopen

Bent u op zoek naar betonmortel voor funderingen of vloeren? Dan bent u bij PontMeyer aan het juiste adres. Betonmortel is een mengsel van cement, zand en grind. Uit deze combinatie ontstaat een sterk beton, geschikt voor funderingen en vloeren. Wanneer u betonmortel bij ons koopt, leveren wij de gewenste hoeveelheid betonmortel bij u op de bouwplaats. De betonmortel wordt standaard geleverd met kruiwagen. Koopt u liever betonmortel in zakken? Bekijk dan ons assortiment aan zakken betonmortel.

Betonmortel bestellen

Wilt u betonmortel bestellen bij PontMeyer, maar kunt u de prijzen nog niet inzien? Maak dan in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. Daarna heeft u de mogelijkheid om onze prijzen én de levertijd van de betonmortel in te zien. Plaats vervolgens uw bestelling. U geniet van gratis bezorging vanaf €450,-.

Kant en klaar betonmortel

Op zoek naar kant en klaar betonmortel, waarmee u direct na levering aan de slag kunt? Ga dan voor de betonmortel van PontMeyer. Kies de gewenste hoeveelheid betonmortel en plaats uw bestelling. Dan zorgen wij ervoor dat het beton kant en klaar wordt geleverd bij u op de bouwplaats. Zo kunt u direct verder met uw klus!

Betonmortel en PontMeyer

Bij PontMeyer beschikken we over een ruime voorraad aan betonmortel. Hierdoor zijn wij over het algemeen in staat om snel te leveren op het door u gewenste adres. Dit kan zijn uw privé adres, bij uw bedrijf of de bouwlocatie. De betonmortel wordt standaard geleverd met kruiwagen. Heeft u andere wensen met betrekking tot los mogelijkheden? Of heeft u vragen over de levering van onze betonmortel op de door u gewenste locatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder! Koopt u liever betonmortel in zakken? Kom dan langs op een van onze vestigingen, waar onze medewerkers u graag verder helpen.