spring voorbij de navigatie

underlayment platen - 9mm

{{stentor.needs-javascript}}
Er zijn 1 resultaten gevonden.
Underlayment platen
dikte:9mm
afmeting (mm):2440x1220
kwaliteit:II/III exterieur
bezorgen:Volgende werkdag*
afhalen:direct af te halen

Underlayment 9mm

Underlayment 9mm is niet geschikt voor constructieve doeleinden. Deze plaat wordt veelal toegepast als achterplaat van een gipswand ter versteviging van de constructie, voor het maken van verpakkingsmateriaal voor het verzenden van bijvoorbeeld machines en voor het uitvlakken van een vloer. Veel van onze plaatmaterialen worden verpakt met underlayment 9mm.

Het is sterk verpakkingsmateriaal en zorgt ervoor dat de platen in de verpakking niet beschadigd. Underlayment 9mm is niet aan te raden als aftimmerwerk wat in het zicht blijft. In tegenstelling tot de 18mm underlayment platen heeft de underlayment 9mm geen mes- en groef verbinding. Deze platen zijn voorzien van rechte kanten en hebben vaak geen fraai uiterlijk.

Russisch softwood

PontMeyer verkoopt als underlayment 9mm de Russisch softwood. Russisch softwood is FSC gecertificeerd multiplex opgebouwd uit door en door vuren fineren CP/C met een exterieur verlijming. Over het algemeen wordt deze underlayment 9mm toegepast voor binnen toepassingen of tijdelijk buitenwerk. Het lage gewicht en de vlakheid van de plaat zijn gewaardeerde eigenschappen. Russisch softwood is goed te bewerken. Zagen, schroeven en nagelen gaan probleemloos.

Underlayment is een vaak gebruikte naam in de bouwwereld. De dikte 18mm is de meest verkochte dikte. Underlayment 18mm is voorzien van een mes- en groef verbinding en wordt veelal gebruikt voor het leggen van vloeren en dakbeschot. Underlayment 9mm is verkrijgbaar in minder varianten, maar desalniettemin ook een veel verkocht product.

Underlayment 9mm heeft een plaatafmeting van 2440x1220mm en kan eventueel op maat worden gezaagd bij een van onze 48 afhaalvestigingen verspreidt door heel Nederland.