text.skipToContent text.skipToNavigation

alu iso light 80mu gegrond ext. ce2+ 2350x950x40

ID C1425040235095ALU

Log in om prijzen te zien

Productbeschrijving

Wanneer een laag gewicht belangrijk is, kan de Akab Light deurromp toegepast worden. Deze deurromp is een vlakke samengestelde deurromp die minder zwaar is doordat deze aan de binnenkant is voorzien van lichtgewicht geëxpandeerd Polyusocyaanuraatschuim zonder HCFC. Verder is deze deurromp 2-zijdig opgebouwd met Okoumé dekplaten, met aluminium stabilisatie laag en een raamwerk van Okoumé.
 

Doordat de dampremmende stabiliserende aluminiumlaag 9 mm onder het oppervlak ligt, kan deze deurromp worden ingefreesd (max. 5 mm en uitsluitend met V-groef). Deze deurromp is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en kunnen met normaal gereedschap bewerkt worden. Deze deurromp is ook leverbaar in een gegronde uitvoering.

Bij het toepassen van Okoumé is de afwerking van de zaag- en freesranden uitermate belangrijk. Hierdoor wordt voorkomen dat er te veel vocht in de plaat dringt waardoor schade kan ontstaan. U dient de randen direct op het werk te behandelen met minimaal 2 lagen randsealer. Als dit nog geen goed gesloten film vormt dient u een extra laag aan te brengen. Hierna kan worden begonnen met het schilderen volgens de verfinstructies van uw leverancier.
 

Kenmerken

  • FSC gecertificeerd