spring voorbij de navigatie
{{stentor.needs-javascript}}

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Winschoten

Adres

Oliemolenweg 4
9672 AZ Winschoten

Contact

tel: 0597-412470
winschoten@pontmeyer.nl

Open

maandag t/m vrijdag: 07.00 tot 17.00 uur
zaterdag: 07.00 tot 15.00 uur

PontMeyer Winschoten is al heel lang de grootste houthandel en bouwmarkt voor Winschoten, Assen, Emmen, Veendam, Hoogeveen, Hoogezand, Stadskanaal en Delfzijl. In de vestiging vindt u veel verschillende houtsoorten, plaatmaterialen, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en ijzerwaren.

A-merken voor de bouw

De houthandel en bouwmarkt PontMeyer Winschoten staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en A-merken van hout en bouwmateriaal. De veel verkochte materialen leveren wij standaard uit voorraad. Maatwerk is ook mogelijk, inclusief snelle levertijden. De A-merken die u kunt verwachten in PontMeyer Winschoten zijn onder andere: BMX, DeWalt, Velux, Spax en Fischer.

Vakkennis en service

In de houthandel en bouwmarkt PontMeyer Winschoten vindt u een drive-in afhaalcentrum waarin u, met hulp van ze medewerkers, altijd overdekt en droog kunt inladen.

 In de vestiging PontMeyer Winschoten kunnen wij u van het beste advies voorzien. Ons verkoopteam heeft een schat aan kennis en ervaring, die wij graag inzetten om u te helpen bij het maken van de juiste materiaalkeuze. Voor advies op maat bent u bij PontMeyer Winschoten aan het juiste adres!

In ons afhaalcentrum zagen wij uw plaatmateriaal direct voor u op maat.


Online bestellen

Wij zetten uw order klaar in onze bouwmarkt zodat u snel door kunt naar uw klus. Voor materialen die wij uit voorraad leveren geldt: voor 12 uur besteld, morgen in huis.


Showroom met deuren, gevel materialen en UPM Profideck

In de showroom van de houthandel en bouwmarkt PontMeyer Winschoten vindt u een selectie van deuren en gevels. Daarnaast hebben ze ook een display met UPM Profi deck terrasplank.

 

Bereikbaarheid PontMeyer Winschoten

PontMeyer Winschoten is eenvoudig bereikbaar vanaf de A7 uit de richtingen van Delfzijl en Veendam. De houthandel en bouwmarkt met drive-in is gevestigd aan de Oliemolenweg op industrieterrein de Rensel in Winschoten. Kom langs in de vestiging. Graag verzien we u van een kopje vers gezette koffie. U kunt ook altijd contact met ons opnemen per mail of telefoon voor meer informatie.

 

Bekijk onze actuele acties

 

 


Volg ons ook op: