spring voorbij de navigatie
{{stentor.needs-javascript}}
houtbewerkingsmachines

Houtbewerking

Voor al uw bewerkingen kunt u bij PontMeyer terecht. Onze service is erop afgestemd om u zoveel mogelijk werk op de bouwplaats te besparen. Hierbij kunt u denken aan toepassingen zoals het gronden, schaven, zagen en verduurzamen van hout.

PontMeyer heeft een moderne houtbewerkingsafdeling met de nieuwste zaag- en schaaflijnen waarop zowel kleine als grote orders snel en efficiënt kunnen worden geproduceerd.
 
Er is een aantal geschaafde standaardmodellen. Afwijkende modellen kunnen op aanvraag worden geproduceerd. Van enkele stuks tot grote partijen, in een perfecte kwaliteit en met een betrouwbare levertijd. Service op maat dus!
 
Gedurende het productieproces worden de orders doorlopend gecontroleerd en getraceerd via een centraal computersysteem. Op elk moment kunnen wij zien waar uw order is en kunnen wij de levertijd zeker stellen.

Staat de door u gewenste bewerking er hier niet bij? Neem gerust contact op met een van onze vestigingen. Onze medewerkers informeren u graag over ons brede pakket aan mogelijkheden.