spring voorbij de navigatie
{{stentor.needs-javascript}}

Goede beschikbaarheid: onze uitdaging!

22 juni 2018, 12:00

U als klant zit goed in het werk en dat is ook goed voor ons als toeleverancier aan de bouw. PontMeyer heeft als primair doel beschikbaarheid van hout en bouwmaterialen voor u zeker te stellen. Uw werk moet door kunnen gaan, dat staat voorop. Wij werken daarom hard aan voldoende voorraad en slagen hier goed in dankzij goede en jarenlange samenwerking met onze nationale en internationale leveranciers. In het eerste halfjaar hebben wij onze rol als de meest toonaangevende leverancier voor Bouwend Nederland waargemaakt met goede beschikbaarheid, ook al was dit niet altijd eenvoudig.

In maart hebben wij u geïnformeerd over de marktomstandigheden in met name naaldhout. De ontwikkelingen zijn van dien aard dat wij u met deze nieuwsbrief informeren over de actuele marktomstandigheden. De krappe marktsituatie duurt voort en de prijzen nemen verder toe.

Door de wereldwijd toenemende vraag naar hardhout staat de beschikbaarheid ook hiervan onder druk en zien wij de prijzen stijgen. Ook bij constructie- en interieurplaten neemt de vraag toe, bovendien stijgen de prijzen van de grondstoffen waarvan deze platen worden gemaakt. Ook bij constructie- en interieurplaten neemt de vraag toe, bovendien stijgen de prijzen van de grondstoffen waarvan deze platen worden gemaakt. Bij bouwmaterialen zien wij hetzelfde beeld. Al met al neemt de vraag naar bouwgerelateerde materialen toe waardoor de prijzen stijgen.

U leest het, wij hebben te maken met een groot aantal prijsstijgingen. Met deze nieuwsbrief laten wij u weten dat wij er alles aan doen om de prijsstijgingen zoveel mogelijk te beperken, waarbij wij goede beschikbaarheid onveranderd als primair doel hebben.

Met onze 48 drive-in afhaalvestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt. Vanuit onze distributiecentra leveren wij ook just-in-time op uw bouwplaats. Zowel in onze drive-in vestigingen als in de distributiecentra zijn de voorraden op orde, wij doen er alles aan om dit ook in de tweede helft van 2018 zo te houden. Onze vakkundige collega’s in de vestigingen helpen u graag!Beter in service

In onze moderne bewerkingsafdeling zijn vrijwel alle bewerkingen mogelijk en zijn de levertijden kort. Onze logistiek gaat qua snelheid nog iets verder: voor artikelen die op voorraad zijn geldt vóór 12 uur besteld is morgen in huis!

Indien u bij ons de producten komt ophalen, helpen wij u bij het inladen en kunt u gratis een kop koffie drinken. Natuurlijk geldt bij ons: afspraak is afspraak.

Meer lezen >
   


Beter in vakkennis

Bij ons krijgt u alle adviezen die u nodig heeft op het gebied van hout en bouwmaterialen. Wij hebben de kennis in huis en helpen u bij het kiezen van de juiste materialen en toepassingen.

Kunnen wij een vraag niet direct beantwoorden? Dan zoeken wij het uit en zorgen dat u het antwoord alsnog krijgt.

Meer lezen >
   Beter in samenwerken

Wij ontvangen u vriendelijk en zijn blij wanneer u weer bij ons komt. Wij zorgen voor een schone en overzichtelijke loods en bouwwinkel. Wij doen wat wij beloven. Bent u ergens niet tevreden over? Meld het ons en wij zorgen altijd voor een oplossing. Bij ons gaat elke klant tevreden de deur uit!

Meer lezen >