spring voorbij de navigatie
{{stentor.needs-javascript}}

Daarom PontMeyer

PontMeyer is de grootste leverancier van hout en plaatmaterialen in Nederland. Ook voor bouwmaterialen, gereedschappen, afwerkmaterialen, deuren en interieurartikelen kunt u bij PontMeyer terecht. Bij ons vindt u alles onder één dak: het assortiment, het specialisme, het maatwerk, de logistieke oplossingen én de kennis van materialen.

Drive-in afhaalcentrum

In vrijwel alle vestigingen werken wij volgens het drive-in systeem. U kan hier zonder afspraak naar binnen rijden voor het afhalen van materialen. Ons afhaalcentrum biedt een enorm en uitgekiend assortiment om de vakman van dienst te kunnen zijn. Dankzij ons brede assortiment en drive-in formule kunt u snel en efficiënt inkopen doen en vervolgens direct weer aan het werk.

Shop

Alle materialen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn ruim op voorraad. In het technisch afhaalmagazijn kunt u terecht voor alle mogelijke bevestigingsartikelen, gereedschappen, lijmen, kitten, verven, machines, etc.

Just-in-time

Al uw benodigde materialen kunnen door PontMeyer just-in-time op de bouwplaats worden bezorgd.

Moderne houtbewerkingsafdeling

Ook voor al uw bewerkingen kunt u bij ons terecht. PontMeyer beschikt over een moderne houtbewerkingafdeling. Hier kan het hout en plaatmateriaal volgens uw wensen worden bewerkt. 

Kwaliteit

Uiteraard voldoet al ons hout aan de kwaliteitseisen van Stichting Keuringsbureau Hout (SKH) dat KOMO-certificaten uitgeeft. Het milieu is ook onze zorg. Zo liep PontMeyer voorop bij de introductie van gemodificeerd hout en was PontMeyer binnen de houtbranche het eerste bedrijf waaraan de Lean & Green Award werd uitgereikt. 

Er zijn 45 PontMeyer drive-in vestigingen verspreid over het land. Hierdoor is er altijd een vestiging bij u in de buurt. 
 
Algemene voorwaarden PontMeyer